ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gunilla Persson bryter tystnaden om dottern Erikas pappa

21 aug, 2023 
Frida Eklöf
Angelica Hedlund
Gunilla och Erika Persson
Gunilla Persson blev ett med svenska folket när hon medverkade i Svenska Hollywoodfruar.
Nu berättar Gunilla för Hänt om dottern Erikas okända pappa.
Annons
Erika om Gunilla i Svenska HollywoodfruarBrand logo
Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

Gunilla Persson, 64, blev ett med svenska folket när hon medverkade i TV3:s realityprogram Svenska Hollywoodfruar.

Under flera år har svenska folket hemma i tv-sofforna kunnat följa Gunillas liv i Hollywood, där hon till vardags bor med dottern Erika Persson, 21, som hon uppfostrat på egen hand.

Gunilla Persson bryter tystnaden om Erikas pappa

Under augusti månad har Erika hunnit fylla 21 år, något som firades med dunder och brak i helgen i Stockholm. Tillsammans med mamma Gunilla hade hon styrt upp en födelsedagsmiddag på Hasselbacken i Stockholm och därefter blev det kväll på stan för att fortsätta kvällen.

När Hänt träffade mor och dotter inför det stora födelsedagsfirandet berättade Gunilla om Erikas pappa som inte funnits med i bilden sedan hon föddes.

– Hos oss ikväll är prästens fru, det kommer kännas så skönt att prata med henne om just det här. Hon var inte med på mammas begravning, men hennes man höll begravningen och flög över på sin egen bekostnad, säger Gunilla och fortsätter:

Annons

– Vi känner oss som en familj, och är som en familj med dem. Det är viktigt för vi har ju ingen familj, jag har lite kusiner och så men jag har inga syskon och Erika har inga syskon och ingen far. Vi är i behov av att skaffa vänner som blir som en familj.

Erika Persson tar paus från college – en termin ledigt

– Jag kom in på mitt förstahandsval Pitzer College. Det är ungefär en timme från LA och det är ett av flera olika colleges i samma område. Det är en riktigt cool liberal konst-skola där jag får göra allt jag brinner för, berättade Erika då för Hänt.

Annons

När Hänt träffade Erika i helgen berättade hon att hon trivs väldigt bra på college och att allt går bra med studierna. Men efter att ha studerat enda sedan förskolan kommer hon nu ta ett kortare studieuppehåll.

– I höst kommer jag ta en termin ledigt. Jag kommer resa lite och typ göra min egen grej. Jag kommer göra det hjärtat säger till mig att göra, du vet det är som ett äventyr. Jag kommer nog vilja fokusera på min konst och musik och så går jag tillbaka till skolan i vår, säger Erika och fortsätter:

– Alltså jag har så många saker som jag vill göra. Jag älskar ju skolan men det är så många saker som jag vill göra men jag har inte tiden... Det är så många grejer som jag inte kan göra för jag inte hinner.

FOTO: Jari Kantola/TT

Annons