TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gunilla Persson: Därför syns inte Erika i Svenska Hollywoodfruar

24 okt, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Gunilla Persson är som vanligt med i årets säsong av "Svenska Hollywoodfruar", men någon som inte alls synts till i år är hennes dotter Erika Persson. Nu berättar Gunilla sanningen om varför Erika inte är med.
Annons

Gunilla Persson, 59, är en av de som varit med i flest säsonger av “Svenska Hollywoodfruar”. Tillsammans med dottern Erika Persson, 15, har tittarna fått följa deras liv i flera år. Men i årets säsong lyser dottern med sin frånvaro, och alla ställer sig den stora frågan – var är Erika?

– Erika är inte med i programmet för att hon har varit så upptagen med skolan, berättar Gunilla för Hänt.

Hollywooddottern har börjat på en ny skola och all hennes tid går till de studier hon har där. Då blir det svårt för henne att hinna med både musiken och inspelningar. Och till skillnad från Gunilla har hon ingen skyldighet att vara med i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är teamet som bestämmer hur mycket alla ska vara med, det är produktionen som avgör vad vi ska göra. Men Erika har inget kontrakt, det är jag som har det, säger Gunilla.

Annons

Men redan i nästa säsong kommer Erika att dyka upp igen, och då utlovas extra allt från familjen Persson.

–Hon kommer att komma igen i vår när vi spelar in en ny säsong av Hollywoodfruar. Då får vi hoppas att hon har tiden så att hon verkligen kan vara med, sjunga för er och visa upp sina talanger.

Man kan tro att det största intresset för Erika just nu skulle vara att utforska kärleken, då hon är mitt uppe i tonåren. Men icke. Gunilla berättar att dottern minsann inte alls har några tankar på sådant.

– Hon är inte intresserad av att dejta någon, det är för tidigt när man är 15 år och står mitt uppe i sitt skolarbete, säger Gunilla.

Och dessutom vill Gunilla hinna före sin dotter med att hitta kärleken.

– Jag hoppas att jag har en kille innan hon har det, avslutar hon.

Foto: IBL, TV3

Annons