Gunilla Persson: Därför syns inte Erika i Svenska Hollywoodfruar

Gunilla Persson är som vanligt med i årets säsong av "Svenska Hollywoodfruar", men någon som inte alls synts till i år är hennes dotter Erika Persson. Nu berättar Gunilla sanningen om varför Erika inte är med.

Gunilla Persson, 59, är en av de som varit med i flest säsonger av “Svenska Hollywoodfruar”. Tillsammans med dottern Erika Persson, 15, har tittarna fått följa deras liv i flera år. Men i årets säsong lyser dottern med sin frånvaro, och alla ställer sig den stora frågan – var är Erika?

– Erika är inte med i programmet för att hon har varit så upptagen med skolan, berättar Gunilla för Hänt.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Hollywooddottern har börjat på en ny skola och all hennes tid går till de studier hon har där. Då blir det svårt för henne att hinna med både musiken och inspelningar. Och till skillnad från Gunilla har hon ingen skyldighet att vara med i programmet.

– Det är teamet som bestämmer hur mycket alla ska vara med, det är produktionen som avgör vad vi ska göra. Men Erika har inget kontrakt, det är jag som har det, säger Gunilla.

Men redan i nästa säsong kommer Erika att dyka upp igen, och då utlovas extra allt från familjen Persson.

–Hon kommer att komma igen i vår när vi spelar in en ny säsong av Hollywoodfruar. Då får vi hoppas att hon har tiden så att hon verkligen kan vara med, sjunga för er och visa upp sina talanger.

Gunilla Persson - Svenska Hollywoodfruar Pressträff MTG TV, presentation av höstens program, Stockholm, 2015-06-10(c) Karin Törnblom / IBL

Gunilla Persson från "Svenska Hollywoodfruar" får ett eget tv-program "The Gunilla Show"2015-08-28(c) ALLARD LASSE / Aftonbladet / IBL Bildbyrå* * * EXPRESSEN OUT * * *AFTONBLADET / 2116

Man kan tro att det största intresset för Erika just nu skulle vara att utforska kärleken, då hon är mitt uppe i tonåren. Men icke. Gunilla berättar att dottern minsann inte alls har några tankar på sådant.

– Hon är inte intresserad av att dejta någon, det är för tidigt när man är 15 år och står mitt uppe i sitt skolarbete, säger Gunilla.

Och dessutom vill Gunilla hinna före sin dotter med att hitta kärleken.

– Jag hoppas att jag har en kille innan hon har det, avslutar hon.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Persson: ”Många säger att jag borde bli statsminister”

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons fräcka sexflirt med programledaren – i direktsändning

Foto: IBL, TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN