Gunilla Perssons fräcka sexflirt med programledaren – i direktsändning

Poster girlen för ”Svenska Hollywoodfruar”, Gunilla Persson, har skapat en rubrik – igen. Den här gången sexflirtar hon öppet med Filip Hammar när hon gästar Kanal 5:s ”Breaking News med Filip och Fredrik”.

Gunilla Persson, åh, Gunilla Persson. Ständigt frispråkig, ständigt vassa utspel, ständigt rubrikaktuell.

I går var hon gäst i Filip Hammar, 42 och Fredrik Wikingsson, 44, – och Kanal 5:s – ”auktualitetsprogram” ”Breaking News med Filip och Fredrik”. I programmet ombeds hon ta ställning till Donald Trump, 71, (Gunilla är starkt mot) dödsstraff (Gunilla tycker det är komplicerat) och aborträtt (också komplicerat).

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Dessförinnan hinner Gunilla Persson, 58, med att såga den svenska sjukvården. Gunilla upplever att hennes mamma Iris Persson, 91, inte fått någon bra vård i hemtjänsten och berättar att hon har ett eget namn på den svenska hemtjänsten.

– Svensk sjukvård är under all kritik. Jag kallar den svenska hemtjänsten för… mordtjänsten. Man låter de gamla ligga och självdö, dem får svälta ihjäl, säger Gunilla Persson.

Men det är under diskussionen om aborträtt som det överraskande händer. När Gunilla förklarat för för de förvånande programledarna att hon är djupt religiös frågar Filip Hammar henne om hon inte tror på sex innan äktenskapet. Gunilla skrattar högt och länge – och svarar:

– You wanna’ try me?

Filip slår ut med armarna till Fredrik och frågar vad det betyder.

– Hon skämtar ju lite, men det betyder: ska vi ligga, förklarar Fredrik.

http://gph.is/2gQLt95

Breaking News sänds hela hösten måndag-torsdag i Kanal 5 och på Dplay.

Foto: Kanal 5, IBL

LÄS OCKSÅ: Kungens hemliga flirt med Gunilla Persson: ”Han frågade om”

LÄS OCKSÅ: Gunilla Persson avslöjar: Producenten krävde att jag skulle bråka

SENASTE NYTT!