Gunilla Persson berättar om dottern Erikas okända pappa

Gunilla Persson och dottern Erika
I 17 år har Gunilla Persson hållit alla detaljer kring dottern Erikas pappa hemliga.
I en ny intervju ger Gunilla mer svar om saker.
Annons

Gunilla Persson, 61, har i över ett decennium visat upp sitt lyxliv i Los Angeles, USA, tillsammans med dottern Erika, 17, och sin mamma Iris, 94.

Framför allt har tv-tittarna fått se hennes liv i realityserien Svenska Hollywoodfruar i TV3, där Gunilla generöst delat med sig av vardagen.

Annons

Men är det något hon aldrig yppat ett ord om så är det dottern Erikas pappa.

Gunilla Perssons uppbrott från exmaken

Gunilla har under sina år som tv-fru aldrig haft ett känt förhållande, däremot har hon tidigare varit gift med amerikanen Stephen Linville. Deras äktenskap sprack i början av 90-talet och båda parterna har uttryckt att det var det bästa som kunde hända.

Annons

Knappt tio år senare, år 2002, födde Gunilla Persson dotter Erika. Hittills har Gunilla Persson varit tyst om vem som är dotterns biologiska pappa, men i en intervju som hon nyligen gjorde i God kveld på norska TV2 kom frågor upp om faderskapet. Bland annat svarade Gunilla på om det var medvetet att skaffa barn sent i livet.

– Inte alls. Jag har ville ju ha barn, men inte med fel man. Då blev det bråttom helt plötsligt, om jag ville ha ett barn var jag tvungen att slå till. Och det gjorde jag, säger tv-profilen.

Gunilla Perssons uppgörelse om dottern

Programledaren Dorthe Skappel försöker under intervjun ställa fler frågor om Erikas pappa, men blir avbruten Gunilla.

– Jag pratar ju inte om den saken…

Programledaren ger sig dock inte, utan fortsätter fråga varför Gunilla Persson är så hemlighetsfull, och det är faktiskt något hon väljer att svara på. För tydligen är Gunilla reglerad i vad hon får säga om saker och ting kring Erikas pappa.

Annons

– Det har varit en överenskommelse, kan man säga att jag ska vara tyst om vissa saker, säger Gunilla Persson och fortsätter:

– Det är av hänsyn till Erika, säger hon.

Gunilla Persson får även frågan om Erika vet om sin pappa, men det är en fråga hon inte vill svara på.

FOTO: TT, Privat

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…