LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunilla Persson bekräftar relationen – första orden om nya mannen

22 dec, 2022 
Gunilla Persson
Gunilla Perssons kärleksliv tuffar på för fullt.
Nu avslöjar Hollywoodfrun detaljer om en viss okänd man.
”En kavaljer”, skriver Gunilla på Instagram.
Annons
Erika om Gunilla i Svenska HollywoodfruarBrand logo
Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson 63, är välkänd från långköraren Svenska Hollywoodfruar. Tv-profilen har tidigare varit öppen med att hon är redo för att hitta kärleken. Sedan första säsongen av Hollywoodfruar har hon velat träffa den rätta. Gunilla har även berättat för Hänt om sina förhoppningar när det kommer till kärleken:

– Mitt mål är att vara gift inom två år. Senast två år. Är det rätt så kan man ju vara gifta inom sex månader eller till och med en månad, sa hon då och skrattade.

Nu kan det vara så att hon har hittat kärleken – i en okänd kavaljer.

Gunilla Persson om att träffa kärleken – önskemålen

Även om längtan efter kärleken är stark så har Gunilla Persson lite önskemål när det gäller att hitta sin livspartner. Hon har tidigare berättat för Hänt om vad hon letar efter hos en man:

Annons

– En kärlek kan ju växa fram men det hjälper väldigt mycket om den fysiska attraktionen finns från början. För då kan man ju bli blixtkär och jag vill bli blixtkär. Jag tycker om det här romantiska, så den här wow-känslan vill jag ska vara där.

I våras gick tv-profilen även på en ny dejt och tog till Instagram för att berätta om den lyckade kvällen.

”Ikväll förresten har jag en ”hot date” som intresserar mig för ovanlighetens skull - en änkling i filmbranschen. Jag får se om det blir läge att posta ett foto”, skrev hon då.

Gunilla Perssons första orden om den nya mannen

Nu har vi fått en ny uppdatering gällande Gunillas kärleksliv. Det är i ett nytt Instagram-inlägg där tv-profilen berättar om hur hennes mamma Iris mår som hon delar med sig av lyckan.

Turerna kring Iris hälsa har varit många och Gunilla kallar det hela för en skräckupplevelse. I samma inlägg får vi även nys om en eventuell ny man i hennes liv. Som hon har fått en vacker gåva av lagom till jultider.

”Granen, den årliga, höga och majestätiska som jag fått i present av en kavaljer är nu nästan färdigklädd och den blev väl vacker.”, skriver Gunilla på Instagram.

Vem den okända kavaljern är återstår att se!

FOTO: Naina Helén Jåma / TT

Hänt har sökt Gunilla Persson för en kommentar.

Annons