Artikeln innehåller reklamlänkar

Gunilla Persson bekräftar oväntade relationen med Kalle Moraeus

Gunilla Persson och Kalle Moraeus vänner

Gunilla Persson ställde upp i Biggest loser VIP för att förändra sitt liv. Hon fick mer än så – för under inspelningen träffade hon Kalle Moraeus.

Under våren har TV4 samlat åtta svenska kändisar på Ekolsunds slott där de spelat in andra säsongen av Biggest Loser VIP.

Fjolårets program bestod inte bara av kändisarnas kamp för att förändra sina liv, tittarna fick även se Anna Book, Camilla Henemark och de andra profilerna ryka ihop med jämna mellanrum. Något som oroade en årets nya deltagare. Nämligen Svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

I en intervju med Aftonbladet erkänner hon att det fanns en rädsla när hon åkte mot inspelningen, framför allt då hon inte kände någon av dem sedan innan. Men upplevelsen slutade istället i en oväntad relation – med spelmannen Kalle Moraeus, 55.

– Vi spenderade mycket tid ihop och lärde känna varandra på djupet. Man kan tycka att vi är en udda duo men vi klickade verkligen. Det var en annorlunda och mycket positiv erfarenhet för mig, säger Gunilla Persson.

Hon är själv singel sedan många år, och Kalle Moraeus gick för några år sedan igenom en tuff skilsmässa. Nu gläds Gunilla Persson åt att ha funnit en vän för livet som hon upplever att hon har mycket gemensamma nämnare med – trots att hon bor i Los Angeles och han i Dalarna.

– Det bästa med honom är att han var så rolig att vara ihop med. Det vi bland annat hade gemensamt är kärleken till våra döttrar. Vi lever båda två för våra barn, säger hon.

Biggest loser VIP har premiär den 24 september på TV4. Årets deltagare består av Carl-Jan Granqvist, Magnus Schönberg, Pekka Lindmark, Kalle Moraeus, Gunilla Persson, Alexandra Zazzi, Alexandra Louthander och Erik Hörstadius

Kalle Moraeus efter Biggest Loser VIP.

Kalle Moraeus under Melodifestivalen 2018.

LÄS OCKSÅ: Carl Jan om hetsiga snoppbråket med Gunilla Persson

LÄS OCKSÅ: Kalle Moraeus om stora viktraset i Biggest loser VIP: ”En kickstart”

FOTO: TV4, Ibl

SENASTE NYTT!