Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Gunilla Persson bekräftar oväntade relationen med Kalle Moraeus

30 aug, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Gunilla Persson och Kalle Moraeus vänner
Gunilla Persson ställde upp i Biggest loser VIP för att förändra sitt liv. Hon fick mer än så – för under inspelningen träffade hon Kalle Moraeus.
Annons

Under våren har TV4 samlat åtta svenska kändisar på Ekolsunds slott där de spelat in andra säsongen av Biggest Loser VIP.

Fjolårets program bestod inte bara av kändisarnas kamp för att förändra sina liv, tittarna fick även se Anna Book, Camilla Henemark och de andra profilerna ryka ihop med jämna mellanrum. Något som oroade en årets nya deltagare. Nämligen Svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59.

I en intervju med Aftonbladet erkänner hon att det fanns en rädsla när hon åkte mot inspelningen, framför allt då hon inte kände någon av dem sedan innan. Men upplevelsen slutade istället i en oväntad relation – med spelmannen Kalle Moraeus, 55.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi spenderade mycket tid ihop och lärde känna varandra på djupet. Man kan tycka att vi är en udda duo men vi klickade verkligen. Det var en annorlunda och mycket positiv erfarenhet för mig, säger Gunilla Persson.

Annons

Hon är själv singel sedan många år, och Kalle Moraeus gick för några år sedan igenom en tuff skilsmässa. Nu gläds Gunilla Persson åt att ha funnit en vän för livet som hon upplever att hon har mycket gemensamma nämnare med – trots att hon bor i Los Angeles och han i Dalarna.

– Det bästa med honom är att han var så rolig att vara ihop med. Det vi bland annat hade gemensamt är kärleken till våra döttrar. Vi lever båda två för våra barn, säger hon.

Biggest loser VIP har premiär den 24 september på TV4. Årets deltagare består av Carl-Jan Granqvist, Magnus Schönberg, Pekka Lindmark, Kalle Moraeus, Gunilla Persson, Alexandra Zazzi, Alexandra Louthander och Erik Hörstadius

FOTO: TV4, Ibl

Annons