LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carl Jan om hetsiga snoppbråket med Gunilla

26 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Cal Jan Granqvist i snoppbråk med Gunilla Persson
I höstens Biggest loser VIP får Carl Jan Granqvist höra ett sanningens ord från Hollywoodfrun Gunilla Persson, som ifrågasätter hans livsuppfattning.
Annons

I höst kämpar återigen svenska kändisar för ett hälsosammare liv i Biggest loser VIP på TV4. Förra säsongen uppstod det flera gånger rejäla bråk mellan deltagarna och även i år kan tittarna vänta sig en del konflikter. När Hänt träffar årets deltagare avslöjar den kände krögaren Carl Jan Granqvist, 72, att han fått sig en läxa från Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59.

– Hon tyckte att jag använde lite runda ord. Och det har jag aldrig tänkt på att jag gör. Hon tyckte att det stred mot det kristna livets uppfattning och jag är ganska religiös så jag tog åt mig av det, säger Carl-Jan Granqvist till Hänt.

Eftersom Carl Jan Granqvist inte själv reflekterat över sina ordval förstår han inte helt och hållet varför Gunilla Persson reagerade.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Men hon var lite upprörd över något som stod i strid med Jesus Kristus – någonting sådant där, säger han.

Medtävlanden Alexandra Zazzi, 52, förklarar att det inte var skällsord eller något sådant som Gunilla reagerade på.

Annons

– Mer om livet skulle jag säga kanske. Att det var ord som… ja, men runda ord är ju en beteckning på ord som… det var typ snopp, etcetera, säger hon till Hänt.

Biggest loser VIP har premiär i höst. Förutom Carl Jan Granqvist, Gunilla Persson och Alexandra Zazzi får vi även se musikern Kalle Moraeus, forna ishockeyproffset Pekka Lindmark, Idol-Magnus Schönberg, författaren Erik Hörstadius, Farmen-Alexandra Louthander ta sig an sitt livs utmaning för att nå ett hälsosammare liv. I programmet kommer de att isoleras från verkligheten och gå in i en krävande fysisk och psykisk tävling som endast en av dom kan vinna.

FOTO: IBL

Annons