Artikeln innehåller reklamlänkar

Carl Jan om hetsiga snoppbråket med Gunilla

Cal Jan Granqvist i snoppbråk med Gunilla Persson

I höstens Biggest loser VIP får Carl Jan Granqvist höra ett sanningens ord från Hollywoodfrun Gunilla Persson, som ifrågasätter hans livsuppfattning.

I höst kämpar återigen svenska kändisar för ett hälsosammare liv i Biggest loser VIP på TV4. Förra säsongen uppstod det flera gånger rejäla bråk mellan deltagarna och även i år kan tittarna vänta sig en del konflikter. När Hänt träffar årets deltagare avslöjar den kände krögaren Carl Jan Granqvist, 72, att han fått sig en läxa från Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59.

– Hon tyckte att jag använde lite runda ord. Och det har jag aldrig tänkt på att jag gör. Hon tyckte att det stred mot det kristna livets uppfattning och jag är ganska religiös så jag tog åt mig av det, säger Carl-Jan Granqvist till Hänt.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Eftersom Carl Jan Granqvist inte själv reflekterat över sina ordval förstår han inte helt och hållet varför Gunilla Persson reagerade.

– Men hon var lite upprörd över något som stod i strid med Jesus Kristus – någonting sådant där, säger han.

Medtävlanden Alexandra Zazzi, 52, förklarar att det inte var skällsord eller något sådant som Gunilla reagerade på.

– Mer om livet skulle jag säga kanske. Att det var ord som… ja, men runda ord är ju en beteckning på ord som… det var typ snopp, etcetera, säger hon till Hänt.

Biggest loser VIP har premiär i höst. Förutom Carl Jan Granqvist, Gunilla Persson och Alexandra Zazzi får vi även se musikern Kalle Moraeus, forna ishockeyproffset Pekka Lindmark, Idol-Magnus Schönberg, författaren Erik Hörstadius, Farmen-Alexandra Louthander ta sig an sitt livs utmaning för att nå ett hälsosammare liv. I programmet kommer de att isoleras från verkligheten och gå in i en krävande fysisk och psykisk tävling som endast en av dom kan vinna.

LÄS OCKSÅ: Hemliga pengarna i Biggest loser VIP – Idol-Magnus avslöjande om kändisarnas lön

LÄS OCKSÅ: Så här får du den sportiga looken som kändisarna bär

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN