LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Gunilla Persson om dramat inför Iris begravning – turbulenta timmarna

17 apr, 2023 
Gunilla Persson
Gunilla Perssons mamma Iris Persson är begravd.
Men inför den stora dagen skedde det som bara inte fick hända.
– Då kände jag att jag har mediciner som jag kan ta för att dö, säger Gunilla till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Erika om Gunilla i Svenska HollywoodfruarBrand logo
Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

– Det var en sådan chock för mig! Att hon gick till gud och jesus så här snabbt, utan att jag var förberedd på det. Jag visste inte att det här kunde hända på det här viset och att hon kunde ge upp andan såhär utan någon varning, sa Gunilla till Hänt efter dödsfallet.

Under söndagen var det dags för begravning, en dag som dessvärre hade fått skjutas upp. Anledningen till att den blivit så försenad visade sig ha en mycket logisk anledning. Gunilla hade nämligen valt en viss präst, Hasse Bratt Hernberg och han hade bara tid att ta sig an begravning efter påsken.

Gunilla Perssons bakslag innan begravningen: ”Jag hade inte orkat”

Men under söndagen var det dags att för Iris att föras till sista vila. I en intervju med Aftonbladet berättar Gunilla om sina tankar inför den stora dagen. Det visar sig varit några turbulenta timmar under förberedelserna. När hon skulle till kyrkan för att repetera inför begravningen var plötligt den ena katten försvunnen.

Annons

– Jag letade överallt. Jag lockade med mat. Efter tre timmars sökande var jag övertygad om att han hade blivit uppäten av en hök. Då kände jag att jag har mediciner som jag kan ta för att dö. Jag hade inte orkat med en förlust till. Men när jag till slut kom ut från badrummet stod han och glodde på mig. Jag vet fortfarande inte var han hade varit, säger Gunilla till tidningen.

Gunilla Perssons tacksamhet över familjen: ”Största lyckan på jorden”

Efter den sorgliga våren som varit för Gunilla är hon extra tacksam för familjen hon har.

– Hade jag inte haft mina katter och min hund vet jag inte vad jag hade gjort. Tack och lov kommer Erika oftast hem på helgerna. Att jag har producerat ett barn som är väldigt beroende av mig och ringer mig hela tiden är den största lyckan på jorden, säger hon till tidningen.

FOTO:

Annons