LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunhild Stordalens stora sorg – efter svåra avskedet: ”Han är borta”

08 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Gunhild Stordalen
Gunhild Stordalen har gått igenom mycket den senaste tiden.
Nu öppnar hon upp om det tuffa avskedet från hunden Haiduk.
”Hade aldrig kunnat föreställa mig”, skriver hon.
Annons
Allt om Gunhild StordalenBrand logo
Allt om Gunhild Stordalen

Gunhild Stordalen och hotelljätten Petter Stordalen chockade många när de under förra året berättade att de valt att gå skilda vägar. Men trots att de inte är man och hustru längre har de idag en fin relation där de fortfarande stöttar och respekterar varandra. Men relationen till Petter är inte den enda Gunhild håller kär. Sedan i mars har hon nämligen haft hunden Haiduk hos sig - en great dane hund som egentligen är hennes vän Anjas.

”Resultatet av att tänka stort - även när det kommer till hundar. Enda sedan jag var liten har jag alltid drömt om att ha en great dane, vilken dessvärre inte har varit helt kompatibelt med mitt upptagna liv. Tills nu. Jag är så tacksam över att min vän Anja nu låter Haiduk - 60 kg av ren lycka - hålla mig sällskap under corona lockdown”, skrev hon när hon presenterade den nya vännen för hennes följare.

Och ingen som följer entreprenören på hennes sociala medier har missat vilken stor betydelse hunden haft för henne den senaste tiden. Haiduk har varit med henne överallt, så som till barnkalas, viktiga intervjuer och härliga promenader. Men nu visar det sig att deras tid tillsammans har lidit mot sitt slut, och på Instagram skriver hon om det tuffa avskedet från hennes nyfunna vän.

Annons

Gunhild om det tuffa avskedet

Redan från början var Gunhild inställd på att hon en dag kommer vara tvungen att ge tillbaka honom till hans riktiga ägare, men när dagen väl var kommen var hon inte beredd på hur jobbigt det faktiskt skulle vara. Under en bild henne och Haiduk skriver hon om det jobbiga avskedet.

”Planen var alltid att ge tillbaka den här killen till hans ägare. Men jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara så svårt att släppa tag om Haiduk. Nu är han borta, men hans tassavtryck på mitt hjärta kommer finnas kvar för alltid..”

Och i kommentarsfältet är det många av hennes följare som är lika hjärtekrossade över avskedet som hon själv.

”Men ni två hör ju ihop”, skriver bland annat en besviken följare.

Annons

”Får tårar i ögonen nu. Han kommer känna en stor saknad efter dig också. Hoppas du har möjlighet att träffa honom någon gång ibland. Har följt er och sett hur lycklig och glad han ser ut tillsammans med dig, och så borde han alltid ha det. Har själv en hund och han gör mig så glad, håller mig o form och vi älskar att vara tillsammans”, skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram

Annons