LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Gry Forssells irritation mot kungen efter mötet på Grand Hotell

28 jul, 2023 
Johanna Talamo
Gry Forssells irritation mot kungen
Den folkkära radio och tv-profilen Gry Forsell har varit en stor del av av Sveriges underhållningsbransch i många år. Hon syntes nyligen på galapremiären av filmen Barbie där hon berättar om en incident under ett möte med kungen ”Jag blev lite överraskad.”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarnas bästa Barbie-minne: ”Tagit av huvudena”Brand logo
Kändisarnas bästa Barbie-minne: ”Tagit av huvudena”

Gry Forssell, 50 har en framgångsrik karriär bakom sig där hon i många år hon underhållit det svenska folket. Hon har programlett bland annat Gladiatorerna, Sommarkrysset och Big Brother, hon är även aktuell med det populära radioprogrammet Gry Forssell med vänner, i radiokanalen Mix Megapol.

Gry Forssell om sommarplanerna med familjen

Utöver karriären lever Gry Forssell med maken Alexander Kossek, 45 som hon gifte sig med 2007. Tillsammans har de två barn, sonen Vincent, 20, och dottern Nikki.

Under galapremiären av filmen Barbie berättade Gry för Hänt om hennes planer inför sommaren och vad de olika familjemedlemmarna har på agendan för tillfället.

– Delar av dem är här, Vincent är här, Alex är i skärgården och Nikki är på ridläger, sade Gry till Hänt och fortsatte,

– Mina sommarplaner är inga. Jag har tagit det så otroligt lugnt. Jag har ju häst – så jag gör alltid någonting, höll jag på att säga. Men vi har inga resor planerade eller någonting. Vi ska ut en sväng till skärgården imorgon. Jag bara njuter av att vara ledig och vara hemma i Sverige, jag tycker att det är superhärligt.

Annons

Under premiären av humorshowen Peter Pan går åt helvete som Gry gästade i sällskap med sin dotter har Gry tidigare berättat om det stora hästintresse som hon och dottern delar.

– Jag jobbar på radion för fullt, måndag till fredag, varje morgon mellan 06 och 10 så det räcker jättebra. Så håller jag på mycket med hästar så att det tar all tid, sade Gry och nickade mot dottern Nikki.

Gry Forssell om mötet med Kungen

Under premiären av Barbie-filmen delade Gry Forssell även med sig av en incident som uppstått i ett möte med ingen mindre än Kung Carl XVI Gustaf.

I en intervju med Expressen berättar Gry att hon, iklädd en långklänning med släp, var på ett för-mingel inför en middag på Grand Hotell där hon skulle agera som toastmaster. Gry förklarar att klänningen som hon då bar orsakade incidenten.

Annons

– Det här var jättemånga år sen men jag var toastmaster på en middag på Grand Hotell och då hade jag en klänning med ett litet släp. Så var vi på ett för-mingel och när man har släp så är det alltid någon som trampar på den så man blir lite irriterad, säger Gry till Expressen.

Hon fortsätter med att förklara att detta även inträffade denna gång – det var någon stod på hennes klänning, vilket hon upptäckte när hon inte kunde komma iväg.

– Då tänkte jag ”vad fan, vem är det nu” och när jag vänder mig om så tänkte jag ”åh nej det är han.. okej”, säger Gry och lägger händerna för ögonen.

En överraskad Gry Forssell upptäckte då att det var självaste Kungen som denna gång stod på hennes klänning. Under för-minglet var Gry i sällskap med tv-producenten Johan Pråmell, 57 som hon då vänder sig till för att få hjälp.

– Då vänder jag mig om till min kompis Johan Pråmell, som jag var där med och säger ”Johan vad ska jag göra?”, säger en skrattande Gry och fortsätter

– Sen stod jag en liten stund och sa tillslut ”Ursäkta jag tror bestämt att Kungen står på min klänning.” Sen var det inget mer med det, han skrattade och det var ingen fara alls, men jag blev lite överraskad.

FOTO: Mikael Fritzon/TT/Hänt TV

Annons