ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gry Forssell på premiären av filmen Barbie med sonen Vincent

19 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Frida Eklöf
Gry Forssell med dottern Nikki och sonen Vincent
Gry Forssell med dottern Nikki och sonen Vincent
Gry Fosrsell är en av Sveriges mest folkkära radio- och tv-profiler.
Men utöver karriären har hon även fullt upp med familjelivet tillsammans med kärleken Alex Kossek och barnen Vincent och Nikki. Nu berättar Gry om den stora familjelyckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gry Forsells avslöjande om inspelningen av Sveriges värsta bilförare: "Skrämmande"Brand logo
Gry Forsells avslöjande om inspelningen av Sveriges värsta bilförare: "Skrämmande"

Programledaren och radioprataren Gry Forssell, 50, har i många år varit en stor del av Sveriges underhållningsbransch i både radio och tv. I närmare nio år har Gry förgyllt vardagsmorgnarna i det populära radioprogrammet Gry Forssell med vänner, i Mix Megapol.

Men trots den fullspäckade karriären spenderar Gry även mycket tid med familjen. Sedan 2007 är hon gift med kärleken Alexander Kossek, 45, och tillsammans har de två barn, sonen Vincent, 20, och dottern Nikki.

Gry Forsells lycka med sonen Vincent – berättar om sommarplanerna

När Hänt träffar Gry Forsell är hon på galapremiären av filmen Barbie, tillsammans med sonen Vincent. Hon säger att allt är bra med familjen och berättar om vad samtliga familjemedlemmar håller på med för tillfället:

– Delar av dem är här, Vincent är här, Alex är i skärgården och Nikki är på ridläger, säger Gry till Hänt.

Annons

Dottern Nikki är nämligen en stor häst- och ridsportsentusiast – ett intresse som hon delar med mamma Gry. Förutom att vara en folkkär mediepersonlighet spenderar Gry en stor del av sin fritid i stallet. Nu avslöjar Gry sina och familjens sommarplaner:

– Mina sommarplaner är inga. Jag har tagit det så otroligt lugnt. Jag har ju häst – så jag gör alltid någonting, höll jag på att säga. Men vi har inga resor planerade eller någonting. Vi ska ut en sväng till skärgården imorgon. Jag bara njuter av att vara ledig och vara hemma i Sverige, jag tycker att det är superhärligt, säger hon.

Så blir det med Mix Megapol – Gry Forsell avslöjar framtidsplanerna

Nyligen kom Mix Megapol med det tråkiga beskedet att Rebecca Lagin tackar för sig och lämnar kanalen. För att hylla den kära kollegan delade Gry en video på Instagram som visade ett collage av bilder på Rebecca.

”I fjorton år har du varit en glad, proffsig, trygg kollega som alltid ligger steget före och som också har blivit en kär vän" skrev Gry och fortsatte:

”Att du slutar på Mix Megapol idag är inget jag är så glad för men däremot håller jag alla tummar jag har att ditt nya äventyr och utmaning går vägen”
Men för Grys del blir det ännu en fullspäckad höst som vanligt.

– Jag ska jobba på radio, Mix Megapol i höst, där jag börjar i Augusti. Så det är full fart. Och så ska jag göra lite andra roliga sidogrejer, men det är det som är mitt jobb, säger hon.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT och Instagram.

Annons