LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gry Forssell pustar ut efter mammografin

09 feb, 2017 
AvOla Brising
Rädd för cancer sedan 2014. Efter rutinundersökningen är programledaren lycklig över glädjebeskedet att hon inte drabbats av bröstcancer.
Annons

Gry Forssell, 43, har tidigare berättat om sin rädsla för att få cancer. 2014 upptäckte hon en fläck på ryggen som gav henne ryggsmärtor.

– Man tänker på det hela tiden, tänk om det är cancer, tänk om det är något dåligt. Jaha, ska man operera sig nu och gå in i det. Det är tusen tankar som snurrar, sa hon.

Gry Forsell med Niki och Vincent V??rkalaset 2016 p?? Gr??na Lund, Stockholm 16-04-23 Foto ?? Eero Hannukainen EEROBILD AB IBL
Sedan 2014 då hon fick en fläck på ryggen har Gry Forsell oroat sig för att drabbas av cancer. Att hon är mamma till barnen Niki, 7, och Vincent, 13, gör att tankarna snurrar än mer

Fläcken visade sig vara ofarlig vävnad, något relativt vanligt, och Gry kunde andas ut.

– Det var ingenting. Det var bara någon sådan här vävnadsgrej … väldigt vanligt, inget konstigt. Det var en jäkla tur, sa hon.

Men sedan dess har oron över att drabbas av cancer tydligen legat och gnagt som en sten i skon i programledarens medvetande. För nu lägger hon överlycklig ut sitt glädjebesked från mammografin på Instagram:

Annons

Bästa brevet” skriver Gry till bilden, och avslutar med en glad emoji. Bilden på friskhetsbeskedet har gillats över 4 700 gånger på ett dygn, och bland kommentarerna gläds Gry Forsells Instagramföljare åt hennes hälsa.

Bästa beskedet!“, skriver en följare.

En annan skriver:

Härligt! Jag inväntar också brev inom kort.

En tredje person påminner Gry om att hon gör rätt i att vara tacksam och lycklig över att vara frisk:

Ja jag fick ett annat brev att jag skall in på extra koll o provtagning. Så nu är man inte stor o tankarna snurrar!

Foto: Instagram, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons