LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gry Forsell säger sitt om Kristian Luuk – avslöjar det tittarna inte får se

15 dec, 2023 
gry forsell kristian luuk fredrik lindström
Mix Megapol-Gry Forssell syns under fredagen i ny tappning – nämligen i SVT:s fredagsunderhållning På spåret!
Nu talar hon ut om hur saker och ting går till bakom kulisserna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studionBrand logo
”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studion

Programledaren och radioprataren Gry Forssell, 50, har varit central i den svenska underhållningsscenen i flera decennier. I snart tio år har hon förgyllt vardagsmorgnarna för många svenskar i Mix Megapol, med radioprogrammet Gry Forssell med vänner.

Gry är dessutom en riktig hästentusiast och har ihop med ryttaren Rebecca Langin podcasten Ridklubben, i vilken de bjuder in experter och diskuterar ridning på djupet.

På det privata planet är Gry sedan 2007 gift med Alexander Kossek och tillsammans har de två barn, sonen Vincent och dottern Nikki.

Gry Forssells om sin debut i På spåret: ”Det var svårt!”

Under fredagskvällen den 15 december ser vi ett ytterligare lager av Gry Forssell. Hon gör nämligen debut i På spåret! Detta tillsammans med sin radioparhäst Jonas ”Nyhets-Jonas” Rhodiner, 43. Hänt tog nyligen ett snack med Gry om hur det var att medverka.

Annons

– Det var jättekul, det var läskigt och det var kul. Och det var svårt! Det var roligt att göra det ihop med Nyhets-Jonas. Vi jobbar ju tillsammans varje dag. Och har känt varandra i snart 10 år. Det känns också jätteskönt att man inte blev så här "ihop-tutad" med med någon man aldrig har träffat. Så ska försöka föra sig med någon man inte känner också. Då tror jag det blir jättesvårt, säger Gry Forssell till Hänt om upplevelsen.

Får man välja själv eller blir man ihopparade?

– Det är nog lite olika. Vi blev ihopparade så här ”oh, hade inte ni passat ihop”, berättar Gry att SVT-redaktionen sagt om henne och Jonas.

Gry Forssell om På spåret – sanningen om produktionen och programledarna

Vidare berättar Gry om produktionens tisslande och tasslande bakom kulisserna, för att säkerställa att allt gick rätt till i tävlingen.

– Det var mycket hemlighetsmakeri. Man får inte veta något. Man får inte gå där och nu ska man vara i det rummet för att det är någon artist man inte ska se, eller något rekvisita man inte ska se.

Annons

Gry beskriver produktionen som proffsig. Ett väloljat maskineri där inget lämnas åt slumpen.

– Det är inte rörigt någonstans, och Kristian och Fredrik är ju jättehärliga och de vi tävlade mot var skittrevliga.

Gry Forssell och Nyhets-Jonas första möte med motståndarna Marie Agerhäll & Fritte Fritzson

I grupp tre ingår, utöver Gry och Jonas, Marie Agerhäll & Fritte Fritzson samt Kristin Lundell & Johan Hilton. I samma intervju med Hänt berättar Gry om ett oväntat möte med Marie och Fritte påväg till På spåret-inspelningen.

– Vi hoppar på tåget jag och Jonas och tänkte så här att nu ska vi plugga det sista eller prata ihop oss. Då sitter Fritte och Marie bakom oss, som vi ska tävla mot. Så det gick ju inte. Gry fortsätter:

– Och de var ju dötrevliga förstås, så det går inte riktigt att tycka illa om dem heller. Sen gick vi ut och käkade på kvällen och hade jättemysigt.

FOTO: Hänt/Jennifer Iversen/Elin Jonasson, Youtube.

Annons