Artikeln innehåller reklamlänkar

Gravida Penny Parneviks oro över relationen: “Svårt”

Penny Parnevik och Douglas Murray håller om varandra på röda mattan.

Den 22 augusti beräknas Penny Parnevik och Douglas Murray bli föräldrar för första gången. För tidningen Mama avslöjar nu Penny sin största oro inför livet som förälder.

Penny Parnevik, 21, är gravid med sitt första barn som hon väntar tillsammans med fästmannen tillika före detta hockeyproffset Douglas Murray, 39. Penny har länge drömt om att bli mamma och delade glatt med sig av nyheten i ett inlägg på Instagram i februari:

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti. Så länge jag kan minnas, när någon frågat ”vad vill du bli när du blir stor?”, har jag alltid svarat ”en mamma”. Min dröm slår äntligen in.”, skrev Penny i februari.

Penny Parnevik avslöjade att hon var gravid via sin Instagram.

För tidningen Mama berättar Penny att det var fästmannen som hon berättade om graviditeten för först.

– Det var mitt i natten och jag vaknade med någon jättekonstig känsla att jag var gravid. Jag gick på toaletten själv och tog ett test och så fort det plussade så väckte jag honom med världens bamsekram. Klockan måste ha varit typ tre på morgonen.

På julafton berättade Penny den glada nyheten för resten av familjen genom att skriva ett brev till var och en som de fick öppna samtidigt. I brevet till mamma Mia Parnevik, 51, hade hon exempelvis skrivit att hon kommer bli mormor den 22 augusti 2019.

Penny Parneviks oro inför livet som föräldrar

Det var hösten 2017 som Penny avslöjade att hon mött kärleken i Douglas och förra året flyttade paret till deras första gemensamma lägenhet i Kalifornien. Strax innan Penny berättade för världen att de väntade barn, så förlovade sig paret efter att Douglas gått ner på knä den 1 februari.

Kärleken fortsätter minst sagt att spira mellan de blivande föräldrarna. För Mama avslöjar Penny att Douglas är hennes första tanke varje morgon.

– Så fort jag vaknar säger jag ”Douglassss”, för han går upp tidigt och börjar jobba hemifrån tills jag vaknar. Då springer han in och vi har ”cuddle Time” i 30 minuter, hehe. Sedan startar vi dagen, säger Penny Parnevik.

Men det är också relationen med Douglas som hon oroar sig över när de ska välkomna ett barn till världen, eftersom mycket kommer bli annorlunda då.

– Jag är orolig för att vi ska bli det typiska paret som stör sig på varandra hela tiden bara för livet med barn är svårt. Jag hoppas verkligen vi kan jobba på vår kärlek konstant, så att vi inte blir som många andra, säger Penny Parnevik.

LÄS MER: Penny Parneviks pik till Peg efter händelsen: ”Extremt störande”

LÄS MER: Gravida Penny Parneviks ärliga avslöjande: ”Varit ett helvete”

FOTO: TT/Eero Hannukainen

Senaste nytt