LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Penny Parneviks pik till Peg efter händelsen: ”Extremt störande”

28 apr, 2019 
AvSarah Mansouri
Penny och Peg Parnevik
I senaste avsnittet av podcasten Pillowtalk med Peg och Penny Parnevik pratar de bland annat om kroppskomplex och träning. Systrarna berättar om hur Pegs beteende har ställt till det för familjen flera gånger.
Annons

Under fyra säsonger av realityserien Parneviks fick tittarna följa den folkkärare familjen Parnevik bestående av Jesper Parnevik, 54, Mia Parnevik, 51, samt barnen Peg Parnevik, 23, Penny Parnevik, 21, Philippa Parnevik, 19, och Phoenix Parnevik, 18.

Serien lades ner förra året, men familjen är fortfarande kvar i rampljuset. Bland annat så driver Peg och Penny podcasten Pillowtalk tillsammans. I veckans avsnitt pratar de om självkärlek och hur man kan lära sig att älska sig själv.

Peg Parnevik har länge, både via podcasten och sociala medier, varit öppen med att hon har lidit och lider av ätstörningar samt osäkerhet kring sin kropp. När de kommer in på ämnet kroppskomplex i avsnittet, berättar Penny att trots att de hade likadana kroppsbyggnader på gymnasiet, så fanns det stora skillnader ändå.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Familjen Parnevik
Familjen Parnevik har haft sin egen serie på TV3.

– Vi såg exakt likadana ut men du kände dig inte snygg och jag kände mig snygg. Så när vi badade i poolen, då såg du bara osäker ut för att du gick och kramade magen och ville gömma dig. Du hade stora kläder på dig och så, säger Penny Parnevik i podcasten.

Annons

Penny Parneviks ärliga ord om Pegs beteende

Peg instämmer med Penny och säger att hon önskar att någon sett igenom henne under den tiden och utan att döma, frågat om allt var okej. Men Penny menar att i Pegs fall som tonåring blev det svårt.

– Jag tror det är svårt när man pratar om barn eller tonåringar för jag minns flera gånger när det var jul och du kunde inte öppna julklapparna innan du hade tränat, vilket vi andra tyckte var extremt störande. Men då inser jag att vi var så här, men vad fan hon kan inte träna på jul, vi måste säga till henne, säger Penny Parnevik och fortsätter:

– Men om mamma och pappa sa till dig blev du ju bara arg och de ville inte bråka med dig, så då var de så, men vi säger inte till. Om hon behöver träna så får hon göra det och sedan startar vi jul när hon är redo.

Peg Parnevik tycker att det är konstigt i efterhand att hon betedde sig så. Tv-profilen berättar att under en jul så hade hennes kille bokat en resa till henne som julklapp, men den mottogs inte alls väl.

– Jag blev så arg, jag tänkte att han var så självisk för att han inte ens hade tänkt på att jag ville träna. Vilken galenskap!, säger Peg Parnevik.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons