Gravida Penny Parnevik i olycka med el-sparkcykel – plötsliga fallet

Penny Parnevik

Penny Parnvik är gravid med sitt andra barn.
Nu berättar influencern att hon fallit handlöst efter en olycka med en el-sparkcykel.
– Det var verkligen ledsamt, säger Penny i Pillowtalk.

Det var i augusti som Penny Parnevik, 23, och Douglas Murray, 40, avslöjade att familjen väntar tillökning. Ettårige sonen Atticus ska alltså bli storebror och lyckan är total. Sedan avslöjandet har Penny fortsatt att uppdatera sina följare om livet som gravid och småbarnsmamma.

Penny och Douglas flyttar till Sverige

Till skillnad från förra graviditeten har Penny denna gång haft så pass fullt upp att hon knappt haft koll på vilken vecka hon befinner sig i. Bebisen är beräknad att födas i mars vilket innebär att Penny nu är strax över halva graviditeten gången.

Efter att ha bott i USA en längre började paret tillbringa allt mer tid i Sverige under pandemin, detta fick Penny och Douglas att till slut bestämma sig för att flytta hit på heltid.

– Jag har känt att det här är landet jag vill att mina barn växer upp i, sa Penny i en video på Youtube när hon avslöjade den stora nyheten.

Det är inte bara på Youtube som Pennys följare kan ta del av glimtar från hennes liv. Sedan flera år tillbaka driver hon även den populära podcasten Pillowtalk med Peg & Penny tillsammans med sin syster Peg Parnevik, 25.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Penny Parneviks egna ord om plötsliga olyckan

Det är mycket nytt och spännande som sker i Pennys liv men nyligen var hon med om något mindre roligt – hon föll handlöst med gravidmagen.

LÄS MER: Penny om Douglas relation till pappa Jesper

– Vet du vad som hände igår? Jag ramlade på en voy mitt i Humlegården, framför alla, med ansiktet först. Det var verkligen ledsamt, det var så pinsamt. Folk, svenskar, de bara tittar bort och tänker att de vi kommer inte ens kolla läget, vi kommer inte fråga om du är ok. Vilket jag dock tyckte var skönt. Jag vill inte ens att dem skulle det, jag skämdes så mycket. Jag tog min voy och åkte iväg direkt, säger Penny och fortsätter:

– Det var hemskt.

Penny erkänner sedan att det fanns en bidragande faktor till fallet, hon hade nämligen inte båda händerna på styret utan höll sin kamera i ena handen.

– Vad som hände mer och som var mer pinsamt var att jag försökte vlogga att jag voyade. Så pinsamt, säger Penny.

– Sen fick jag ångest för att jag är gravid så folk kommer tycka vilken nöt.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz starka ord om storebrodern Theos skönhetsingrepp

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings varning till Carina Berg – efter orden om Holger

SENASTE NYTT!