Gravida Nikki Amini ska få en dotter – avslöjar unika namnvalet

Nikki Aminis nya avslöjande om barnet
Tidigare i år avslöjade Nikki Amini att hon och maken Niklas Twetman väntar barn. Nu avslöjar Nikki vad hon vill att bebisen ska heta.
Annons

Tv-profilen Nikki Amini, 34, blev känd för svenska folket när hon började synas i rutan som en av deltagarna i Idol-juryn. Sedan 2016 har hon årligen återkommit i det populära musikprogrammet som Sebastian Walldén, 24, nyligen vann.

När det kommer till privatlivet är Nikki Amini gift med maken Niklas Twetman, 34, sedan över ett år tillbaka. Paret träffades när de båda jobbade på samma musikbolag och bröllopet ägde rum på Södertuna slott i somras.

Annons
Annons

På årets Elle-gala avslöjade Nikki den stora nyheten att hon och kärleken väntar sitt första barn ihop. För Hänt berättade Nikki Amini om babylyckan.

– Jag mår jättebra. Känner mig så lycklig och glad, sa hon vid tillfället.

Nikki Amini avslöjar bebisens kön och namn

Tidigare i år berättade tv-profilen att barnet är beräknad att födas i sommar. I podcasten Bulle i Ugnen, som Nikki gör tillsammans med kändisstylisten Sara Biderman, avslöjar hon nu fler detaljer om bebisen.

– Du har lovat mig att du ska tala om könet, säger Sara Biderman och gissar sedan på att det är en pojke.

– Varför?, undrar Nikki Amini.

– Du är lite grabbig. Du känns som en pojkmamma, svarar hennes poddkollega.

– Stackars min lilla flicka då som fick en pojkmamma, svarar Nikki och skrattar.

Nikki och Sara fortsätter sedan att prata om barnnamn, och Nikki Amini berättar att hon har haft ett namn i åtanke sedan hon var liten.

– Det finns en persisk låt som har namnet som titel. De sjunger om en tjej som heter Nilofar, det betyder näckros på persiska. Då ska hon kallas för Nilo.

När Sara Biderman frågar Nikki Amini om vad hon känner inför att hon ska få en flicka svarar hon:

– Jag håller med dig i det du sa, att det kanske skulle passa mig bättre att få en pojke. Men för mig upplever jag att jag kommer vara betydligt mer beskyddande och orolig över en tjej. Jag vet inte varför, men jag kommer ha svårare att slappna av. Speciellt kring tonåren.

LÄS MER: Nikki Aminis stora glädjebesked – väntar barn med kärleken

LÄS MER: Nikki Aminis kritik mot TV4 – vill att Idol ändras

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…