TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Gravida Molly Sandéns sorg – efter insikten: ”Aldrig mer”

28 mar, 2023 
https://image.hant.se/image-9007046?imageId=9007046&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Jonna Lawaetz
Molly Sandén, David Larson
Artisten Molly Sandén och pojkvännen Daniel Larson ska bli föräldrar.
På Instagram visar Molly upp gravidmagen och berättar om en sorglig insikt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tina Nordströms skrattattack – efter Molly Hammars kärleksavslöjandeBrand logo
Tina Nordströms skrattattack – efter Molly Hammars kärleksavslöjande

Molly Sandén, 30, slog igenom tidigt när hon lyckades vinna Junior Eurovision Song Contest med bidraget Det finaste någon kan få, 2006. Sedan dess har hon kommit att bli en av Sveriges mest folkkära artister.

Hennes tidigare förhållanden har varit väldigt omtalade. Först hamnade Molly i rampljuset när hon började träffa flickidolen Eric Saade, 31. Artisterna var 16 och 14 år gamla när de blev tillsammans men efter fem år bestämde de sig för att gå skilda vägar.

Några år efter förhållandet tog slut blev Molly tillsammans med en annan känd manlig artist, nämligen Danny Saucedo, 36. De var ihop i sex år och var även förlovade när de valde att bryta förlovningen.

Senare samma träffade Molly sin nuvarande pojkvän, musikern och skådespelaren David Larson, 35.

Annons

Molly Sandén och David Larson ska bli föräldrar

Nyligen gick Molly Sandén ut med att hon väntar barn. Avslöjandet kom genom att hon ”hintade” om graviditeten på TikTok, där hon höll en pappersbit i handen och siktade mot en papperskorg.

I en text över videon stod det: ”Om jag missar är jag gravid”, och mycket riktigt missade Molly, som sedan höll om sin gravidmage i klippet.

Kort därpå publicerade hon även ett inlägg på Instagram och berättade om lyckan.

I kommentarsfältet var det flera stora namn som kommenterade lyckan – inte minst expojkvännen Eric Saade. Under bilden skrev han:

Boss mom

Molly Sandén öppnar upp om sorgen

För några veckor sedan publicerade Molly ett inlägg på Instagram där hon visar upp sin gravidmage. Men bilderna döljer något. Molly kan nämligen berätta hur hon egentligen kände när bilderna togs.

Annons

"Sjuk grej jag märkte när vi tog de här bilderna… att jag automatiskt drog in magen när jag hörde kameraklicket. Automatiskt! Jag behövde liksom FOKUSERA på att slappna av…", inleder hon inlägget och fortsätter:

"Så himla sorgligt att det ska behöva va en bebis i magen för att jag ska komma på mig själv med att göra nåt sånt. Trodde jag hade kommit längre… Men har iaf lovat mig själv att aldrig mer! Magar är fina i alla former. Med eller utan bebisar i. Eller semlor."

I kommentarsfältet får Molly massvis med stöd och flera av följarna hyllar hennes kloka ord.

"Du är fin precis som du är. Glöm aldrig det.", skriver en.

"Verkligen! Det är en upplevelse som inte går att beskriva. Håll aldrig mer in din mage! Kram till dig och den din lilla som du väntar på", skriver en annan.

"Otroligt vacker och du är så klok. En sann förebild för så många. Du är viktig. Och grattis till kommande bebis såklart", hälsar en tredje.

"Vacker och så klok och så insiktsfull och ärlig, vilken kombo", skriver en fjärde.

FOTO: Karin Törnblom/TT, LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Annons