Julia Bergmans glädje efter händelsen: ”Då sprutade tårarna”

Julia Bergmans babyshower
Julia Bergman från tv-serien Unga mammor väntar barn med kärleken Dennis Eveberg, 26. I helgen blev hon överraskad av vänner och familj.
Annons

Hon blev ett känt ansikte för många när hon var med i tv-serien Unga mammor på TV3. Då fick tittarna följa Julia Bergman, 23, och hennes son Milan, 3, i deras vardag. Efter att ha deltagit i fyra säsonger av Unga mammor är nu Julia och Milan inte längre med i det populära programmet men tidigare i år kom ett riktigt glädjebesked från den lilla familjen.

I april ska nämligen Milan att bli storebror då Julia och hennes pojkvän Dennis Eveberg, 26, väntar en liten flicka.

Blev överraskad av vänner och familj

Julia Bergman blev i helgen överraskad av vänner och familj med en babyshower och hon delade med sig av sin glädje på Instagram.

Annons
Annons

”Vilka vänner och vilken familj jag har! Igår blev jag överraskad med världens finaste babyshower. Så himla tacksam och trygg över att få ha er i vårt liv. Tack för era fina hälsningar till oss som jag fick läsa igenom igår kväll, även då sprutade tårarna”, skriver Julia i ett inlägg.

Julia delar vårdnaden om sonen med Milans pappa Björn Skoglund, 30, sedan en tid tillbaka. Efter uppbrottet med ex-pojkvännen har Julia berättat att hon har haft svårt för att släppa in någon ny, tills hon träffades Dennis Eveberg.

Dennis spelar hockey och bor just nu i Kanada. Senast Julia Bergman hälsade på passade de på att utföra ett ultraljud tillsammans. Bebisen blir Julias och Dennis första gemensamma barn och om allt går som det ska så kommer hon att komma till världen i april.

Annons

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…