Gravida Jonna Lundell i tårar efter Jockes hårda ord

Joakim Lundell och Jonna Lundell
Joakim och Jonna Lundell väntar sitt andra barn tillsammans.
I ett nytt avsnitt av Familjen Lundell beger sig paret ut på en dejt som efter Jockes plötsliga idé slutar i tårar.
– Jag tycker att det är skitpinsamt att jag sitter här och gråter, säger Jonna i avsnittet.
Annons

Succémakarna Joakim “Jocke” Lundell, 34, och Jonna Lundell, 26, driver en av Sveriges största Youtube-kanaler och har dessutom sin alldeles egna realityserie Familjen Lundell på Dplay. Via de olika plattformarna får tittarna följa med i deras vardag tillsammans med dottern Lunabelle.

Annons

Häromveckan avslöjades dessutom paret att familjen väntar tillökning. Det var i ett avsnitt av Dplay-serien som Jonna höll i ett positivt graviditetstest.

Annons

– Hallå, det är positivt, det är två sträck. Det här är så jävla sjukt, jag blir helt tårögd, jag kan inte fatta, jag kan inte tro att det här är sant, sa Jonna i avsnittet när nyheten annonserades.

Oväntade förslaget från Jocke

Sedan dess har följarna fått hänga med i graviditeten på Jocke och Jonnas sociala medier och i programmet. I det nya avsnittet gav sig paret, som snart blir tvåbarnsföräldrar, ut på en barnfri dejt. Förhoppningarna kring middagen såg dock ut att vara olika för Jocke och hans fru. Jocke såg det nämligen som ett perfekt tillfälle att rensa luften efter tidigare dispyter.

Annons

– Jag tänkte att vi ska köra en liten grej nu när vi är själva. Vi ska säga tre saker som den andra kan bli bättre på så att den är lyhörd på de tre sakerna, säger Jocke i avsnittet.

Jonna, som mer hade hoppats på en romantisk måltid med skratt och glädje, anpassar sig snabbt efter situationen och paret börjar dela med sig av olika egenskaper hos varandra som de tycker mindre om.

– Någonstans hade jag väl en bild av att vi skulle sitta och hålla varandra i handen, skratta men sen ska liksom sitta och dissa varandra. För det är ju det man gör. Det var liksom inte så att ska vi ta tre bra saker med varandra och tre dåliga. Nej, vi ska bara ta upp tre dåliga, säger Jonna.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Gråtandes på restaurangen

Men det dröjer inte länge innan Jonna Lundells tårar börjar rinna. Efter att Jonna bett Jocke sätta sig in mer i graviditeten får hon ett oväntat svar tillbaka.

– Jag tror att du någonstans måste ”just do it”. Du är inte den första i världshistorien som är gravid och du kommer absolut inte vara den sista, säger Jocke.

Gråtandes på restaurangen sitter Jonna med servetten i högsta hugg – i ett försök att stoppa tårarna. Till slut lämnar Jocke bordet för att ta lite luft och inser att läget kanske inte var så bra som han hade tänkt sig.

– Jag kanske felbedömde läget. Det kanske inte var rätt läge, säger han innan paret bli sams och forsätter middagen med glatt humör.

Nya avsnitt av Familjen Lundell släpps varje måndag på Dplay.

FOTO: Sofia Nahringbauer/TT/Dplay

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…