Gravida Ensam mamma söker-Theodoras kamp: ”Mår fruktansvärt”

Theodora Larsson i Ensam mamma söker på TV3
Ensam mamma söker-profilen är gravid med sitt fjärde barn tillsammans med kärleken Anton Uddfalk. Trots den stora glädjen att välkomna ännu ett barn till familjen är graviditeten ingen dans på rosor. Nu ber Theodora Larsson sina följare om hjälp.
Annons

Theodora Larsson, 31, valde att söka kärleken i årets säsong av TV3:s Ensam mamma söker. Under inspelningen spirade kärleken mellan henne och Anton Uddfalk, 28. De blev ett par och fortsatte ses efter inspelningen.

Annons

Snart stod det klart att det handlade om äkta kärlek mellan Theodora Larsson och Anton Uddfalk. Anton flyttade från Uppsala och de bor numera tillsammans i Borås.

I april kom det glada beskedet att paret väntar barn tillsammans. På Instagram berättade Theodora om den oväntade – men lyckliga – nyheten.

Annons

”Expect the unexpected. Om det är något jag lärt mig här i livet, så är det att det aldrig någonsin blir som man tänkt sig, och aldrig någonsin har det varit så uppenbart som just idag. Det där plusset jag aldrig trodde jag skulle få se. Tiden jag trodde det skulle ta. Oron jag kände. Helt plötsligt, blev allt som jag tidigare känt historia, och en helt nytt kapitel startar för oss. Tacksamheten är enorm, en liten böna växer här som vi kallar vår”, skrev hon då.

Theodora Larssons vädjan till sina följare efter händelserna

Theodora har sedan tidigare barnen Leia, 10, Cornelia, 8, och Jasper, 6. Nu har hon fått erfara att ingen graviditet är den andra lik. På Instagram ber hon desperat sina följare om hjälp – mot sitt gravidillamående.

Annons

Okej, jag behöver alla tips jag kan få! Vad gör man åt detta konstanta illamående?! Jag tillhör en av de där få som tidigare väntat barn helt obemärkt. Inget illamående. Inga kräkningar. Gott humör. Men nu verkar jag få igen det för dem allihop. Jag mår fruktansvärt! Vad gör man?!” skriver hon på Instagram.

Theodora Larsson skriver att hon provat alla knep hon kan komma på, medicin, citron, glass – men utan resultat.

Annons

Jag kräks rakt ut. Min livskvalité just nu skulle helt klart kunna vara bättre och det är så oerhört påfrestande. Hur ska man kunna göra detta och fortfarande vara en fungerande människa, mamma, partner?” skriver hon.

I kommentarsfältet får Theodora Larsson stöd och råd av sina följare.

Hua, jag lider verkligen med dig. Hoppas det ger med sig snart. Har inte så många bra tips, då inte så mycket hjälpte mot mitt illamående. Men du får se till o äta mat som inte är så hemsk o kräkas upp”, skriver en person.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…