Gravida Andrea Norrmans smärta – 2 månader innan förlossningen

Andrea Norrman berättar om smärtorna i vecka 31 av sin graviditet på sin Youtube-kanal.
Unga föräldrar-profilen Andrea Norrman är inne i vecka 31 av sin graviditet med sitt andra barn. I en ny video på sin Youtube-kanal berättar hon att den här graviditeten känns väldigt annorlunda.
Annons

Tv-profilen Andrea Norrman, 22, blev ett känt ansikte genom sin medverkan i dokusåpan Paradise hotel 2017, men det var inte sista gången vi fick se henne i tv-rutan.

Numera är hon en av profilerna i programmet Unga föräldrar på TV4, tillsammans med kärleken Linus Bergman och dottern Belle, 1, som föddes på nyårsafton 2017.

I februari avslöjade Andrea den glädjande nyheten att hon och sambon väntar sitt andra barn – och Belle blir därmed storasyster till en liten pojke.

Annons

I Unga föräldrar kunde tittarna se stunden då Andrea fick ett positivt svar på gravid-stickan. Det var i serien som hon även berättade att hon ville ge sin son namnet Ebbot. Senare på sin Instagram story meddelade dock Andrea att namnet blivit nedröstat.

Annons

– Jag var ju inne på Ebbot, jag älskar Ebbot. Men Linus och alla andra hatar det tyvärr, så det kommer inte bli en Ebbot, sa Andra Norrman.

Andrea har dock avslöjat att det finns ett namn som paret blivit ganska säkra på, men har inte berättat vad det är ännu.

Andrea Norrmans ärliga ord om andra graviditeten

I en ny vlogg på Youtube-kanalen är Andrea i vecka 31 av sin graviditet och befinner sig i Motala, en liten stad i Östergötland där både hon och Linus kommer ifrån.

Under besöket där bor den lilla familjen hemma hos Linus mamma och när Andrea ska visa tittarna runt blir hon andfådd.

– Vecka 31 och jag kan säga att jag börjar känna av att det är tungt. Jag har ont i ryggen om jag bär Belle för mycket, så det ska jag inte göra. Det gjorde jag igår. Jag är andfådd, extremt andfådd, säger Andrea.

Annons

Senare när hon ska klä dottern erkänner hon att även sådana saker är jobbiga som höggravid.

– Det är sådant här som blir lite extra jobbigt när man är höggravid och jag märker att jag sitter och flåsar typ hela tiden, vilket inte är så härligt. Men vad ska jag göra?, frågar hon sig.

Senare på kvällen filmar 22-åringen igen och hon förklarar att hon är helt slut. Hon har känt av problem med ryggen under hela dagen och beskriver det som att smärtan liknar förvärkar, vilket hon aldrig upplevde i graviditeten med Belle.

– Jag kan tänka mig att det känns typ såhär att ha förvärkar för jag får ont, typ nu… Men jag får inte sammandragning samtidigt utan det är bara i ryggen, bäckenet och här nere, säger Andrea och pekar mot nedre delen av magen.

Hon fortsätter:

– Som att jag har små värkar fast utan sammandragning, det är jättekonstigt. Det kanske bara är att min mage och mitt bäcken inte har fått vila tillräckligt, jag vet inte.

Annons

FOTO: Instagram, Sofia Nahringbauer/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…