Graaf rasande efter första mötet med 17-årige sonens flickvän Paow: "Vad fan har han släpat hem för något?"

När Lance Hedman Graaf tog hem sin flickvän Paulina "Paow" Danielsson för första gången smällde hans mamma Magdalena Graaf igen dörren i ansiktet på dem. Nu berättar hon om sina känslor under första mötet med svärdottern.

Bloggaren och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och pojkvännen Lance Hedman Graaf, 17, har haft ett minst sagt stormigt förhållande sedan de blev tillsammans för drygt fyra månader sedan.

De har redan hunnit göra slut två gånger, och blivit ihop tre, raderat alla bilder på varandra från sina Instagramkonton och avföljt varandra, för att sedan plötsligt starta en Youtube-kanal ihop. Paulina har också tatuerat in Lance namn under sitt bröst.

Nu berättar Lances mamma, Magdalena Graaf, 42, om sitt första möte med svärdottern. Och man kan väl säga att det inte direkt blev succé. Tv-profilen berättar nämligen i ett inlägg på sin blogg att hon skällde ut sin son för att ha tagit hem Paulina, som vid tillfället ska ha varit full och sexskämtat med sin nya svärmor.

“Jag visste vem hon var och var som alla andra lite skeptisk och fylld av förutfattade meningar… Det hjälpte ju inte att hon ”rund under fötterna” skrattandes skojade om att inte ”skvööörta” i min säng!! Jag skällde på dem för att Lance ”släpat hem någon mitt i natten” för att vi skulle ha visning i lägenheten följande morgon”, skriver Magdalena Graaf och fortsätter:

“Jag blev så ställd, att jag smällde igen dörren i ansiktet på dem. Försökte hålla masken. Rusade ut i soffan och försökte googla vad ”skvöörta” betydde hoho. Skulle jag inte gjort? Vad faaan har han släpat hem för något var min första tanke. Glad blivande svärmor. Dont think so!”

“Skvöörta”, eller squirta som det egentligen kallas, är namnet på kvinnlig ejakulation, också kallad fontänorgasm. Och även om Magdalena Graaf inte var alltför nöjd med det första mötet med Paow, så är hon idag väldigt förtjust i sin svärdotter och menar att hon faktiskt är perfekt för hennes son.

“Nu älskar jag min svärdotter! Hon och Lance är en fantastisk match. De tränar, dricker inte, lever hälsosamt, och är oerhört omtänksamma och fina mot varandra. Alla människor har tagit trista beslut, gjort saker i sin ungdom/vuxenliv man ångrar. Vem vet bakgrund eller orsaker? Vem är jag eller du att döma?”, skriver hon och fortsätter:

“Ett tidigare sexliv eller pojkvänner? Who gives a shit? Tänk om Filip dömde mig när VI träffades? Eller hans föräldrar för att JAG varit gift, visat tuttarna och hade barn med olika män?”

Lance Hedman Graaf är son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman. 

Magdalena Graaf med kärleken Filip Larsson och barnen Charlie, Tristan, Louie.

TV4-programledaren tillsammans med systern Hannah Graaf.

Magdalena Graaf på Swedish Health Awards 2017.

LÄS OCKSÅ: Efter tuffa tiden – nu avslöjar Paow vad hon egentligen tjänar

LÄS OCKSÅ: Paow bekräftar uppbrottet – därför tog det slut med kändissonen

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!