Efter uppbrotten – Paows nya kärlekstatuering till 17-årige Lance: "Har stavat fel"

Efter den senaste tidens två uppbrott har Paulina "Paow" Danielsson nu tagit förhållandet med 17-årige pojkvännen Lance Hedman Graaf till nästa nivå. Dokusåpaprofilen har nämligen tatuerat in hans namn under bröstet.

Det var för ett par veckor sedan som bloggaren och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och pojkvännen Lance Hedman Graaf, 17, gjorde slut för andra gången. Paret, som blev tillsammans för drygt fyra månader sedan, gjorde också slut några veckor tidigare men hittade då tillbaka till varandra efter 30 minuter igen.

Vid båda uppbrotten raderade paret alla bilder på varandra från sina Instagramkonton och avföljde också varandra. Men bara två dygn efter det senaste uppbrottet, publicerade Paow återigen en bild på Lance och bekräftade snart att de hade blivit ihop en tredje gång.

Nu har paret tagit sin relation till nästa nivå på flera plan. De båda har nämligen startat en Youtube-kanal tillsammans och det är i en video på den som Paulina avslöjar att hon gjort en tatuering till Lance ära.

– Häromdagen var jag och tatuerade mig, jag skulle göra en sak bakom örat. Men jag passade även på att göra en överraskning till Lance. Han har inte sett den än även fast han har sett mig naken sedan jag gjorde den, så nu ska jag visa den för honom så att ni ska ni få se hans reaktion, säger Paulina i videon.

https://www.youtube.com/watch?v=zMPDquFxj4s&app=desktop

Tatueringen sitter under hennes högra bröst och när Lance får se den tappar han hakan av glädje. Samtidigt passar han på att driva lite med sin flickvän.

– Nej, är den riktig? Jäklar, när gjorde du den här? Vad gullig du är, älskling, vad söt du är! Fast du har stavat fel… Du har stavat fel till mitt namn, älskling, säger Lance i videon när han kikar på tatueringen.

– Men va? Är det två t? Lancelott? säger Paulina osäkert.

– Haha, jag skojar bara. Det är rätt. Blev du nervös nu? Vad söt du är, den är jättefin, säger Lance och fortsätter:

– Jag ska tatuera in ditt namn också.

Det är inte första gången Paulina Danielsson tatuerar in en mans namn. Under inspelningarna av “Paradise hotel” 2013 lät hon tatuera in “Jeppe” på sin fot efter att ha blivit kär i partnern Jesper “Jeppe” Johansson, 27. Kort därefter, 2014, medverkade Paow återigen i ”Paradise hotel” och kammade då hem segern tillsammans med partnern Eric Hagberg, 23. För att hylla honom tatuerade hon då även in hans namn på foten – samtidigt som hon kryssade över Jeppes namn.

I somras meddelade hon att hon skulle ta bort båda två med hjälp av laser.

Paulina Paow Danielsson är en av Sveriges största bloggare. 

Paow var tidigare tillsammans med Lance Hedman Graaf.

I slutet av februari tatuerade Paulina Danielsson in Lance Hedman Graafs namn.

Nu har hon tatuerat sig igen, men ett annorlunda budskap än tidigare.

Paow har medverkat i bland annat Paradise hotel 2013 och 2014.

Paulina Danielsson har också synts i Temptation island och Lyxfällan.

Paulina Paow Danielsson på Nordic Face Awards 2017.

Lance Hedman Graaf är son till  Magnus Hedman och Magdalena Graaf. Här som bebis.

LÄS OCKSÅ: Efter tuffa tiden – nu avslöjar Paow vad hon egentligen tjänar

LÄS OCKSÅ: Paow bekräftar uppbrottet – därför tog det slut med kändissonen

Foto: IBL, Youtube 

Senaste nytt