Glenn Hyséns glädjebesked – planerna med hustrun Camilla

Camilla Lendott och Glenn Hysén

Glenn Hysén gick igenom en omskriven skilsmässa från ex-frun Helena Hysén.
Men idag är han lyckligt gift med sin nya fru Camilla.
Nu berättar han om den stora glädjen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avslöjas Jesper Blomqvists kärleksliv
0:26

Efter reklamen: Här avslöjas Jesper Blomqvists kärleksliv

(0:26)

Slå på ljud

Den före detta professionella fotbollsspelaren Glenn Hysén, 63, är idag lyckligt gift med hustrun Camilla Lendott, 53. Men innan sitt äktenskap med Camilla var han gift med Helena Hysén – men efter 27 år tillsammans valde paret att gå skilda vägar.

Under sina år ihop fick de barnen Alexander, Antonio och Annie Hysén. Dessutom har han sonen Tobias och dottern Charlotte Hysén, från sitt äktenskap med med Kerstin Mellbin.

Skilsmässan från Helena var inte helt fläckfri och hon har i tidigare intervjuer berättat att Glenn inte har någon kontakt med sina yngsta barn – något som han nu själv bekräftar för Hänt.

– Inte de två yngsta, det blev skit när jag skiljde mig, berättar Glenn för Hänt.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Planerna med hustrun Camilla: ”Det bästa är..

Men trots den turbulenta tiden som familjen har bakom sig så mår Glenn idag väldigt bra i sitt nya äktenskap tillsammans med Camilla. Under julen kom hans äldsta dotter från Norge där hon är bosatt och de fick tid att umgås – något Glenn var glad för.

– Min äldsta dotter kom ner från Norge, hon bor där. Så vi hade en lunch med dem och fick prata lite, berättar Glenn för Hänt.

Samtidigt berättar han att han och Camilla ska resa iväg till Thailand på en två veckors lång semester nu i januari.

– Det bästa är väl att vi ska iväg till Thailand den 10:e januari. Vi har aldrig varit där så vi ska till ett ställe som heter Krabi, säger Glenn till Hänt och fortsätter:

– Vi är sex stycken som ska åka, så det blir trevligt. Och de har varit där förut och det är alltid bra att ha med sig någon som varit där tidigare.

Glenn Hyséns stora lycka – får sitt kontrakt förlängt

Men det är inte bara på den privata fronten som det rullar på för Glenn. Han berättar att hans kontrakt med spelbolaget Unibet som han haft sedan tio år tillbaka är förlängt med två år. Detta trots att Glenn själv inte förstår att de inte vill ta in någon ny och yngre – men glädjen att få vara kvar i två år till är märkbar!

– Sen har jag skrivit på ett nytt kontrakt med Unibet så det är två år till. Det är jättebra.

– Så bra gubbar som man har med att göra där, och jag har ju varit där i tio år nu. Så man undrar ju om de vill ha lite nytt, något färskare, lite yngre. Men iallafall två år till, så det är kanon, säger Glenn och skrattar.

Hälsan är det inte heller några problem med – flera i hans närhet har drabbats av förkylningar under den senaste tiden men själv har han klarat sig och det är han tacksam över!

– Även om det varit mycket sjukdomar runt om mig så har jag klarat mig, peppar peppar. Så jag ska bara vara glad att jag klarat mig.

FOTO: JOHANSSON THOMAS/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN