LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Helena Hysén om varför barnen inte har någon kontakt med Glenn

11 jul, 2022 
André Färnsveden
Helena Hysén tittar mot sin vänster. Glenn Hysén står med ett litet leende.
Glenn och Helena Hysén var gifta i många år innan de skilde sig. Tillsammans fick de tre barn. Nu berättar Helena om varför barnen inte umgås med Glenn.
Annons
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnenBrand logo
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnen

Helena och Glenn Hysén hade ett långt äktenskap. Men efter att ha varit med varandra i 27 år bestämde de för att gå skilda vägar då Helena upptäckt att Glenn hade en affär. Tillsammans fick de tre barn, Alexander, 35, Antonio, 31 och Annie Hysén, 28. Glenn har även barnen Tobias och Charlotte Hysén, från sitt äktenskap med med Kerstin Mellbin, 64.

Idag är Glenn gift med Camilla Lendott, 53. Att Glenns barn inte tycker om hans närvarande fru är ingen hemlighet. I en intervju med The Athletic försvarar Glenn sin fru och förklarar att det var en annan kvinna han lämnade Helena för.

– Det var en annan kvinna som jag lämnade min ex-fru för, det var inte Camilla. Hon har bara funnits med i bilden de senaste fyra åren så jag förstår inte vad problemet är, sa han till tidningen då.

Annons

Så är barnens relation till sin pappa Glenn Hysén

I en tidigare intervju med Hänt har Helena berättat om vilken typ av relation barnen har till sin pappa Glenn.

– Annie hör av sin pappa, de pratar på sms då emellanåt. Men det är väl den kontakten de har. Hon har ju valt det också lite för att hon inte vill ha kontakt, hon respekterar att han är gift med Camilla. Men det är ju ingen hemlighet att de inte tycker om henne, så enkelt är det, säger Helena till Hänt.

Vidare förklarar hon att hans barn inte skulle åka hem till Glenn och Camilla.

– Vill hon umgås med sin pappa så får väl han träffa Annie ute eller sådär. För Annie skulle aldrig gå hem dit. Det skulle ingen av barnen. Eller den äldsta kanske, men Annie och Anton skulle aldrig gå dit iallafall.

Helena Hysén om varför barnen inte har kontakt med Glenn

Att barnen ogillar Glenns nya fru Camilla säger Helena är en anledning till att barnen inte umgås med sin pappa. Och nu berättar hon även varför det knappt har någon kontakt heller. I en intervju med Expressen förklarar Helena att Glenns distansering från barnen är orsaken till att de inte hör av sig till honom.

Annons

– Mina barn umgås inte med Glenn. Ibland känner jag att han går miste om så mycket, det är upp till honom men jag tycker det. När han blir äldre kommer han nog tänka mycket på det här. Han är säkert stolt över att Annie går på polishögskolan, men han vet inte det dagliga: ”Nu klarade jag tentan!”. Det tycker jag är tråkigt, säger Helena till tidningen.

Vidare förklarar hon att Glenn skyller den bristande kontakten med barnen på deras åsikter om Camilla, men att det inte har med henne att göra.

– Han säger ofta i tidningen: ”Jag har ingen kontakt med barnen, de vill inte ha någonting med Camilla att göra”. Men det här har ingenting med Camilla att göra, det handlar om honom och barnen, förklarar hon.

FOTO: JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/IBL/TT ,Adam Ihse/TT

Annons