LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Glenn Hyséns lyckobesked – vändningen efter ekonomiska krisen: ’’Jävla tur’’

19 feb, 2024 
Maria Broberg
Glenn Hysén.
Glenn Hysén gick i förtidspension vid 63 års ålder.
Nu planerar han att bara njuta av livet och spendera sina pengar innan det är försent – något som inte alltid varit en självklarhet för den tidigare fotbollsstjärnan.
Annons
Så minns kändisarna Börje Salming – ett år efter hans dödBrand logo
Så minns kändisarna Börje Salming – ett år efter hans död

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Glenn Hysén, 64, har under en längre tid förgyllt tillvaron för den svenska publiken. Främst är han känd som föredetta fotbollsspelare i Liverpool och IKF Göteborg.

Trots att Glenn tidigare gått igenom tuffa ekonomiska perioder tycker han ändå att man ska spendera pengarna medan man fortfarande kan.

I en intervju med Hänt berättar fotbollsstjärnan om den lyckliga tillvaron med hustrun Camilla Hysén och om resorna som de har framför sig.

Glenn Hyséns tuffa tid – levde på a-kassa

Under förra året meddelande Glenn att han tagit beslutet att förtidspensionera sig. Fortfarande jobbar han då och då – men bara med sådant att tycker är roligt.

– Det är vecka till vecka. Ena veckan kan det vara mycket, andra veckan kan det vara noll. Det som är bäst med att vara halvpensionär är att man kan välja lite vad man vill göra och inte vill göra. Man är inte tvungen att dra allting. Man tar ju det som är roligt, säger Glenn till Hänt.

Annons

Men att ha en stabil ekonomi och ha möjligheten att bestämma när och hur mycket man ska jobba har inte alltid varit en självklarhet för Glenn.

I en intervju med Expressen berättar han om tiden när han gick på a-kassa:

– Jag har ju varit på andra sidan när jag slutade med Viasat sport och allt det där.

– Jag var där nere och vände. Sen kom det andra grejer, man har haft en jävla tur också – och nu är det inga problem liksom.

Glenn Hysén om pengalyckan: ’’Vadfan ska man med en massa pengar till?"

Glenn har tidigare öppnat upp om insikten han slogs av efter Börje Salmings död, nu berättar han om vikten att ta till vara på sina pengar och spendera dem innan det är försent.

– När man ser folk till höger och vänster som ramlar ihop och de är inte ens 70 liksom, då tänker man: ”Vadfan ska man med en massa pengar till?”. Det är bättre att man kan utnyttja dem medan man kan stå upp.

– Och Camilla håller med fullständigt, vi är ute och reser mycket. Vi ska till Thailand i mars med två kompisar, fortsätter Glenn till Hänt.

FOTO: DEROS ANDERS/Aftonbladet/TT

Annons