LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Glenn Hyséns beslut med Camilla – nu lämnar han Sverige

16 feb, 2024 
Maria Broberg
Fotbollslegenden Glenn Hysén är numera pensionär på halvtid och lyckligt gift med kärleken Camilla Lendott.
För Hänt berättar han om deras kommande resplaner och hur han ser på framtiden.
Annons
Glenn Hysén har gift sigBrand logo
Glenn Hysén har gift sig

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Glenn Hysén, 64, främst känd som föredetta fotbollsspelare i Liverpool och IFK Göteborg. Men på senare år har han även dykt upp i ett och annat tv-sammanhang.

För Hänt berättar Glenn Hysén om sin framtidssyn och vilka projekt han kommer att jobba med framåt, samt utomlandsplanerna som han har med frun Camilla Hysén.

Glenn Hysén om planerna utomlands: ’’Kalas i tre dagar’’

Glenn och Camilla är precis hemkommen från ett bröllop på Irland.

– Det var kalas i tre dagar. Underbara människor och sån här irländsk folkmusik eller vad man kallar det. Fioler och flöjter, tjo och tjim, berättar Glenn och skrattar.

Att åka utomlands är något som Glenn tycker förgyller tillvaron, och för honom är det viktigt att ta tillvara på livet och njuta.

– Vi är ju ute och reser mycket. När man ser folk till höger och vänster som ramlar ihop och de är inte ens 70 liksom, då tänker man: ”Vadfan ska man med en massa pengar till?”. Det är bättre att man kan utnyttja dem medan man kan stå upp.

Annons

– Och Camilla håller med fullständigt, vi är ute och reser mycket. Vi ska till Thailand i mars med två kompisar, fortsätter Glenn.

Glenn Hyséns syn på framtiden

För Glenn Hysén innebär pensionärslivet att ta vardagen vecka till vecka när det kommer till att jobba. Han gör fortfarande en del jobb – men bara sådant som han tycker verkar roligt.

– Ena veckan kan det vara mycket, andra veckan kan det vara noll. Det som är bäst med att vara halvpensionär är att man kan välja lite vad man vill göra och inte vill göra. Man är inte tvungen att dra allting, man tar ju det som är roligt, berättar Glenn.

Att tänka på framtiden är däremot inget som bekymrar Glenn.

– Ska jag vara ärlig så ska jag inte säga att jag tänker på det så våldsamt. Sen kan ju folk tycka och tänka vad de vill om det. Jag tar inte en dag i sänder, men det väldigt avslappnat. Jag hetsar inte upp mig för fort.

När vi får se Glenn dyka upp i tv-rutan igen återstår att se, men det verkar som att fotbollsprofilen har en del spännande projekt på gång.

– Jag har fått lite förfrågningar på olika program, jag tackade nej till ett och det andra blev förskjutet. Så det är grejer på gång hela tiden, men det är skönt att inte göra någonting också.

FOTO: Tommy Holl/TT, Maja Suslin/TT

Annons