giselle hyvönen

Giséles nya kärleksbesked sju månader efter skilsmässan från Rickard Olsson

Giséles nya kärleksbesked sju månader efter skilsmässan från Rickard Olsson

Rickard Olsson och Giséle Essé har hittat en lösning för att gå vidare med skilsmässan.
Nu avslöjar Giséle för Hänt hur det ser ut i hennes kärleksliv idag – månader efter att uppbrottet offentliggjordes.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olsson gör comeback i TV-rutan
0:22

Efter reklamen: Rickard Olsson gör comeback i TV-rutan

(0:22)

Slå på ljud

Rickard Olsson, 55, och hans tidigare fru Giséle Essé Olsson, 46, bekräftade i oktober att de skulle skiljas. Detta cirka två år efter bröllopet.

Skilsmässan har varit turbulent då Rickard och Giséle inte varit helt överens över hur boendeuppdelningen ska se ut. Via ett gåvobrev hade Rickard skänkt halva sin villa med strandtomt i Saltsjö-Boo till Giséle.

Giséle Essé om turbulenta tiden under skilsmässan: ”Aggressiva meddelanden”

Under förhandlingarna har Rickard bott i, vad han kallar "en bod" på tomten, medan Giséle levt i villan. Men nyligen fann ex-makarna en lösning där Rickard köpte ut Giséle. Sedan någon vecka tillbaka har Rickard därför flyttat in i huset igen. I samband med att uppgörelsen mellan dem offentliggjordes berättade Giséle för Hänt om hur den senaste tiden varit för henne.

”Hans drev på sociala medier gjorde att jag dagligen fick aggressiva meddelanden och Mail från okända personer. I poddar nämner bla Löwengrip skilsmässan ”hon tog hans hus…” Jag är så evigt trött på all skit. Skilsmässan basunerades ut och det hette att han bodde i en bod. Boden var ett attefallshus, nytt. Jag har under hela perioden bett om att byta boende men då har han inte svarat på mina meddelanden”, skrev då Giséle till Hänt.

Giséle Essés kärleksbesked – efter skilsmässan från Rickard Olsson

Nu börjar saker ordna upp sig och Giséle har fått mer lugn i sitt liv. Men hur ser hon egentligen på att träffa kärleken igen? Det berättar hon nu för Hänt.

– Just nu är jag så otroligt glad över att lägga tid och energi på mina barn och mina fina vänner som jag har i mitt liv! Där finns en enorm kärlek. Att dejta någon är inte alls aktuellt just nu, behovet finns inte. Vad som händer i en framtid vet man ju aldrig, det är ju så livet funkar, säger Giséle till Hänt.

FOTO: Hänt, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN