LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gift vid första ögonkastet-paret ville lämna – avslöjar orsaken bakom

21 jun, 2023 
AvMoa Risberg
Fredrik och Stina i Gift vid ögonkastet
Det visar sig ha varit dålig stämning under inspelningen av Gift vid första ögonkastet.
Nu talar Fredrik och Stina ut om kritiken mot programmet.
– Vi gick från "synken" och var nära på att hoppa av, säger Fredrik Lindberg till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gift vid första ögonkastet-Agust om okända relationen – varit förlovadBrand logo
Gift vid första ögonkastet-Agust om okända relationen – varit förlovad

Tittarfavoriten Gift vid första ögonkastet har under vårens säsong minst sagt bjudit på allt och lite till mellan de fyra nygifta paren. Nyligen sändes det tionde avsnittet av säsongen där paren avslöjade om de skulle fortsätta tillsammans som gifta eller gå skilda vägar efter programmet.

Ett av paren från succén som båda sa ja till att fortsätta vara gifta med varandra var Fredrik Lindberg, 33, och Stina Thunberg, 32. Som tidigt under i programmet fann varandra.

Nu avslöjar paret i en intervju med Aftonbladet att vägen inte varit spikrak under hela inspelningen av Gift vid första ögonkastet. Paret berättar bland annat att de aldrig varit något drama mellan dem under säsongen, något som väckte starka känslor hos produktionen.

Fredriks kritik mot produktionen: ”Skapades obalans”

Paret berättar att produktionen försökte leta saker mellan dem som skulle skapa bråk och intriger, enligt Fredrik ska tv-produktionen varit hårdare mot Stina än mot honom.

Annons

Han berättar även om händelsen när produktionen gick hårt mot paret under deras midsommarfirande med tillsammans med Stinas familj i stugan i Furudal.

– Över midsommar så hade Stinas systrar sagt nej till kameror, eftersom de har barn. Eftersom både jag och Stina hade pratat om hur viktig familjen är och att vi älskar barn ville produktionen då med den delen i serien. Men när det inte blev något skapades obalans i deras storyline och då försökte produktionen ändå komma upp för och filma, säger han.

Fredrik ville lämna inspelningen: ”Nära att hoppa av”

Under slutet på inspelningen ville produktionen skapa dramatik mellan paret, något som i slutet av serien framstod för tittarna där hemma som att Stina vacklade i valet om giftermålet med Fredrik, där även han uppmanades se ledsen ut i slutet av synkarna" när deltagarna sitter ner, själva framför kameran.

Annons

– Produktionen försökte hitta saker som kunde skapa intriger på slutet när de ville att Stina skulle prata om att hon från början hade tänkt skilja sig för att kunna hantera allt. Det blev droppen för mig. Vi gick från "synken" och var nära att hoppa av, säger Fredrik i intervjun.

Paret har nu pratat ut med produktionen gällande inspelningstiden av programmet och understryker i intervjun att de är tacksamma och nöjda med sitt medverkande.

Den 26 juni sänds det sista avsnittet av säsongen, då avslöjas det för tittarna hur det gått för paren som valt att hålla ihop efter inspelningen men även hur det gått för paret Agust och Caronline – som tidigare i säsongen valde att hoppa av.

FOTO: SVT

Annons