Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gift vid första ögonkastet-paret om kärlekskrisen: "Komplicerad"

23 apr, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Sara Lannergren och John Wallén i SVT:s Gift vid första ögonkastet.
Sara Lannergren och John Wallén är det första paret i SVT:s historia som fortsatt vara gifta även efter kamerorna slocknat i kanalens relationssåpa Gift vid första ögonkastet. Nu berättar de dock att de senaste månaderna inte alltid varit en dans på rosor...
Annons

För första gången sedan SVT började sända Gift vid första ögonkastet 2014 har experterna äntligen lyckats med en kärleksmatchning! Sara Lannergren och John Wallén valde efter en månad som gifta att fortsätta vara äkta makar, och så har det fortsatt.

Nu, efter åtta månader, berättar de om sitt spirande förhållande i en intervju med SVT:s Belinda Olsson. Men där förklarar de också att de, trots de starka känslorna för varandra, inte alltid dragit jämt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja… ja, vi har väl haft en lite större kris… avslöjar John Wallén i programmet och Sara Lannergren försöker förklara:

– Det klipps och det ser ju ut som allting är så himla lätt för att vi är så himla fysiska mot varandra, och det är vi ju, vi är ju sådana som personer, men det pågår ju ändå någonting under. Den känslomässiga delen är ju den som är mest komplicerad av det här. Man kan ha hur många faktorer som helst som fungerar tillsammans men fungerar inte det känslomässiga då går du ju ändå inte vidare…

Annons

Utan att gå in alltför mycket om vad deras kris handlade om så säger Sara att det handlade om en “emotionell kris”.

Men det är inte det enda paret avslöjar!

De säger också att de tagit av sig ringarna, men inte på grund av krisen, eller att kärleken på något sätt är över, utan för att de “kör en egen variant”.

John Wallén förklarar:

– Vi är gifta på papperet, men vi kanske inte beter oss som gifta och då var det lite mer avdramatiserat att ta av sig ringen.

Här är alla deltagare i Gift vid första ögonkastet 2018:

FOTO: SVT

Annons