LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Gift vid första ögonkastet-parets avslöjande efter SVT-profilens sexfråga

08 apr, 2018 
Malin Ljung
LÄS OCKSÅ: Dramat i Gift vid första ögonkastet – därför lämnade de inspelningen
Annons

Mer än halvvägs in i SVT:s populära kärleksserie Gift vid första ögonkastet verkar det mest perfekta matchen onekligen vara paret John och Sara. R Ingen tittare har kunnat missa att de inte bara gifte sig vid första ögonblicket – allt talar för att de även föll handlöst för varandra.

– Det känns som att jag har hittat en jackpot, som någon byggt ihop. Vilket känns skitlöjligt, men det är ju också helt fantastiskt. det är en klichégrej att gifta mig med en brandman. Steroetypgrejen liksom, säger Sara i söndagens nya avsnitt och skrattar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Även SVT:s sexolog Linn Heed konstaterar att det inte finns särskilt mycket problem för paret att jobba på, det enda de får är tips för att förebygga att de inte tappar kärleken.

Samtidigt blir det generad stämning när Linn Heed rakt ut i programmet frågar:

– Hade ni sex på bröllopsnatten?

Tittarna kunde i det tidigare bröllopsavsnittet se hur paret delade många kyssar med varandra och hur de motade ut kamerateamet från rummet när festligheterna var över. Men det här är första gången de pratar om vad som hände sen.

Annons

– Du får välja om du vill svara på det eller inte, säger John till Sara som generat skrattar fram svaret:

– Ja…

– Ja, det var svinnajs, skrattar John.

Programidén går ut på att paren som gifter sig med varandra inte får träffas före bröllopet. Sara tycker dock inte det är konstigt att de blev intima med varandra, för hon visste sedan innan att det var relationsexperter som plockat ut John för att han på pappret ska vara hennes perfekta partner utifrån deras olika egenskaper.

– Vi hann ändå känna varandra under andra omständigheter ungefär lika länge som vilket one night stand som helst. Man visste också om att den här personen inte bara var här för att ligga och sen dra, för att vi har tydligen sagt ja till varandra. Båda är inte så blyga av oss, båda är lugna och säkra, det blev inget knas, säger hon med ett stort leende.

 

Nu återstår det två avsnitt av Gift vid första ögonkastet 2018, sen får vi alla veta hur det gått för paren.

Programmet släpptes på SVT Play söndag klockan 02:00 och visas på SVT1 kockan 22.00.

FOTO: Svt

Annons