Gift vid första ögonkastet: Maxine Nordlindh om Emil Nygren

Gift vid första ögonkastet: Maxine Nordlindh om Emil Nygren
Kärlekssagan mellan Maxine Nordlindh och Emil Nygren är minst sagt ovanlig.
I SVT:s serie Gift vid första ögonkastet äktade makarna varandra första gången de sågs och lever i dag som vilket gift par som helst.
Nu berättar Maxine om kärleken för Emil – och kommer med ett nytt barnbesked.
Annons
Hela svenska folket kunde i våras följa då Maxine Nordlindh, 31, och Emil Nygren förälskade sig i varandra i SVT:s realityserie Gift vid första ögonkastet. Trots att det kanske inte slog gnistor med en gång valde paret att ingå i ett äktenskap och under sista avsnittet valde paret att fortsätta livet som ett gift par.

I dag bor de tillsammans och lever som vilket annat gift par som helst. Eller, i alla fall nästan. Strax efter att inspelningarna av Gift vid första ögonkastet hoppade de på nästa projekt – deras egen realityserie Gift vid första ögonkastet – äktenskapet.

Annons
– Det har varit ett helt år med inspelningar. Så det är ganska skönt att komma tillbaka till det normala nu.

Relationen med nya familjemedlemmen

I Gift vid första ögonkastet kan man se hur Emil och Maxines katt Gosan får en ganska tuff start. Förutom att Gosan har valt att göra sina toalettbesök i Maxines soffa då paret kommer hem från smekmånaden har dem båda även ett ganska kyligt förhållningssätt till varandra. Men nu när månaderna har gått har relationen katt och människa emellan mjukats upp. Något så när i alla fall.

– Nu kommer de mycket bättre överens. Sen är det nog lite stel stämning ibland fortfarande, säger Maxine till Hänt.

Och det finns inget tvivel om att Emil och Maxine är som gjorda för varandra. I en intervju med Hänt berättar Maxine om kärleken till sin make.

– Vi har det riktigt nicigt och har lärt känna varandra på djupet. Jag tror att vi har känt varandra i flera liv, det här är inte första gången vi är gifta. Det är jag säker på.

Stora planerna för framtiden

Flera gånger har Maxine pratat om sin längtan efter barn. En önskan som hänger med även idag. När hon pratar om sina drömmar för framtiden står det klart att hon är redo för att börja ett riktigt familjeliv tillsammans med Emil.

– Jag vill skaffa hus och barn. Det vill vi båda två. Hur många vet jag inte men i alla fall ett eller kanske två beroende på om vi kan få barn överhuvudtaget, sånt vet man ju aldrig.

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…