LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gift vid första ögonkastet-Kalle Norwalds första ord efter operationen

06 jul, 2023 
Moa Risberg
Gift vid första ögonkastet Sexologen Kalle Norwald ligger på sjukhus efter en operation i ryggen, nu berättar han om måendet.
”Allt har gått enligt plan”, svarar han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gift vid första ögonkastet-experten talar ut om den omtalade carbonara-scenen: ”Skämskudde”Brand logo
Gift vid första ögonkastet-experten talar ut om den omtalade carbonara-scenen: ”Skämskudde”

Årets Gift vid första ögonkastet som sänts på SVT under våren har verkligen gått hem hos det svenska folket och blivit en tittarsuccé.

Under tio spännande avsnitt får vi följa de nygifta paren. Från att de säger ja till varandra vid deras första möte, till det spännande beskedet om hur det gick för paret efter inspelningen.

I årets säsong fick vi följa fyra par som vars relationer kantades av utmaningar och spännande framsteg. Två av paren lever idag ihop och två av paren från årets säsong valde att gå skilda vägar.

Programmets sexolog Kalle Norwald på sjukhus

En av dem som stöttade paren under deras omtumlande äktenskapsresa var Kalle Norwald, som är sexolog i programmet Gift vid första ögonkastet.

Kalle la nyligen upp en bild på Instagram där han ligger i en sjukhussäng, i inlägget hyllar han den svenska sjukvården efter sin diskbråcks-operation.

”Idag vill jag ta en stund för att tacka för den fantastiska gåvan av sjukvård. Att ha tillgång till högkvalitativ vård utan att behöva oroa sig för ekonomiska svårigheter är verkligen just en gåva vi får i det här landet. Det är en trygghet som vi inte får ta för given. Jag har haft lite olika problem med ryggen under många år. I veckan opererade jag bort ett diskbråck som har bråkat med mig alldeles för länge och i olika grad. Senaste tiden har jag haft svårt att ligga ned, stå upp och sitta ned. Ja, ni hör ju. Tack till all sjukvårdspersonal som på alla sätt tog emot mig och bemötte mig på respektfullt sätt och svarade på alla oroliga frågor jag hade kring ingreppet. Nu väntas lite rehabilitering, återhämtning och att vara smärtfri. Tack.”

Annons

När Hänt sökte Kalle Norwald om hans mående efter operationen skrev han i ett sms:

”Allt har gått enligt plan och rehabilitering är i full gång!”

Har gått på smärtlindring länge

Sexologen Kalle har i en tidigare intervju med Hänt berättat om sina långvariga problem med ryggen och diskbråcket.

– Jag fick diskbrock för ett halvår sen, men då var det inte så illa. Sen fick jag fruktansvärda smärtor för några månader sen, sa Kalle.

Kalle berättade i samband med intervjun att han behandlades med konstant smärtlindring vid tillfället. Då hade han fått operationsbesked från läkare för att behandla diskbråcket, något som tar lite tid att återhämta sig ifrån berättade han.

– Det varierar allt från en vecka till två månader, sa Kalle.

FOTO: Hänt & Instagram
Annons