LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gift vid första ögonkastet-Ida byter namn – det heter hon efter programmet

11 aug, 2023 
Moa Risberg
Arvid och Ida Stark.
Ida och Arvid föll pladask för varandra i programmet.
Gift vid första ögonkastet-paret njuter nu till fullo av bebisbubblan.
Efter lyckan med dottern byter Ida nu namn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan: Sötchocken i studionBrand logo
Röda mattan: Sötchocken i studion

Under våren kunde vi följa fyra par som sökte kärleken i programmet Gift vid första ögonkastet som sändes på SVT. Programmet blev en stor succé och tittarna följde de fyra parens kärleksresa med spänning.

Programmet gick ut på att paret, som aldrig träffats innan gifte sig vid deras första möte. Under veckorna efter bröllopet fick paret lära känna varandra för att se om det slog några kärleksgnistor mellan dem.

I det sista programmet skulle paren fatta det avgörande beslutet och bestämma sig för om de ville fortsätta tillsammans som par eller om de skulle gå isär.

Ida och Arvid fann varandra i programmet

Ett av de paren som var med i programmet var Ida och Arvid som i media blivit kända som carbonara-paret efter sin medverkan.

Paret fick snabbt upp ögonen för varandra och det dröjde inte länge innan det slog gnistor mellan Ida och Arvid. I det sista avsnittet berättade paret att de skulle fortsätta som gifta.

Annons

Kort efter att paret gett besked om att fortsätta vara gifta nåddes tittarna av ännu ett glädjebesked, i samband med ”vad hände sen” avsnittet avslöjade Ida och Arvid att de blivit gravida.

När avsnittet väl sändes hade Ida och Arvid varit föräldrar i två veckor till en liten flicka som fått namnet Rakel.

Idas förändring efter programmet – har bytt namn

Nu lever familjen tillsammans med sin dotter Rakel och njuter till fullo av den första tiden i bebisbubblan.

Efter att paret gifte sig i tv så behöll båda till en början sina egna efternamn. Men nu efter att parets gemensamma dotter Rakel kom till världen har de beslutat sig för att ta ett gemensamt namn som passar för hela familjen.

Ida hette tidigare Lind i efternamn. Efter bröllopet har Ida valt att ta makens efternamn och heter nu även hon Stark som resterande medlemmar i familjen.

På Instagram har Ida bytt användarnamn och på Idas arbetsplats hemsida kan man även se att hon trots mammaledigheten från mäklarbyrån, uppdaterat namn och mailadress till det nya efternamnet Stark.

FOTO: SVT

Annons