LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Arvid Stark avslöjar bortklippta scenerna i Gift vid första ögonkastet

29 maj, 2023 
Frida Eklöf
Arvid Stark är en av deltagarna som söker kärleken i Gift vid första ögonkastet.
Nu berättar han för Hänt om alkoholkonsumtionen och de bortklippta scenerna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Gift vid första ögonkastet-Arvid StarkBrand logo
30 sekunder under press med Gift vid första ögonkastet-Arvid Stark

I Gift vid första ögonkastet får tittarna följa åtta deltagare i deras jakt på kärleken när de blir ihopparade av experter för att sedan gifta sig direkt. Sedan får vi följa de nygifta paren i deras upp- och nedgångar i programmet.

En av deltagarna som söker kärleken i vårens säsong av Gift vid första ögonkastet är militärofficiern Arvid Stark, 34, som paras ihop med mäklaren Ida Lind, 35.

Paret väcker många reaktioner bland tittarna och inte minst när Arvid och Ida diskuterar alkoholkonsumtion.

Arvids diskussion med Ida i Gift vid första ögonkastet: ”Dealbreaker”

I kvällens avsnitt ska de fyra paren i Gift vid första ögonkastet åka ut på en naturnära helg tillsammans där de får bo i varsin stuga.

Annons

Det är här de olika paren möts för första gången och det var uppdukat till en lite mer festlig stämning där de alla får lära känna varandra och dela med sig av sina erfarenheter.

Under en grillmiddag går Ida och en annan deltagare iväg för att ta en shot – något som väckte starka känslor hos Arvid.

– Det hade inte med själva shotten i sig att göra utan mer vad själva supandet står för, säger Arvid till Hänt och fortsätter:

– För mig är alkohol en värderingsfråga och en laddad fråga då jag har erfarenhet av att se människor i min familj och på nära håll påverkas av alkohol på ett sätt där dem inte blivit sig själva och förstört relationer och familjer, säger han.

Arvid berättar om den bortklippta scenen i Gift vid första ögonkastet

I början av avsnittet får tittarna följa när Arvid och Ida diskuterar hur mycket alkohol de ska ta med sig ut till parhelgen.

I scenen får vi se hur Ida frågar Arvid hur många flaskor bubbel de ska ta med sig. Arvid menar på att det räcker med en flaska var på Ida frågar om de inte ska ta med sig tre stycken.

– Det tittarna inte vet är att dem klipper mitt i meningen, Ida fortsätter med “ska vi inte ta med tre så vi kan bjuda dem andra paren också?”. Man får det att framstå som att Ida vill dricka tre flaskor bubbel och festa på, säger Arvid.

FOTO: SVT

Annons