LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför bor Gift vid första ögonkastet-Arvid Stark hemma hos sin mormor

22 maj, 2023 
Simon Lundh
Jennifer Iversen
Arvid Stark är en av deltagarna som söker kärleken i Gift vid första ögonkastet.
Arvid parades ihop med Ida, men det är en annan relation som fått tittarna att reagera.
– Folk tänker att jag bor med min mormor, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Gift vid första ögonkastet-Arvid StarkBrand logo
30 sekunder under press med Gift vid första ögonkastet-Arvid Stark

I Gift vid första ögonkastet får vi följa åtta deltagare och deras jakt på kärleken när de blir ihopparade av experter för att sedan gifta sig direkt. Sedan får vi följa de nygifta paren i deras upp- och nedgångar i programmet.

En av deltagarna som söker kärleken är militärofficiern Arvid Stark, 34. Där paras han ihop med mäklaren Ida Lind, 35,

Det är dock inte relationen mellan paret som kanske har fått mest rubriker. Utan relationen mellan Arvid och hans mormor Margareta, 87.

Gift vid första ögonkastet–Arvid om stödet från sin mormor

I en intervju med Aftonbladet har Arvid tidigare berättat om det stödet och den trygga punkt som hans mormor har varit sedan hans föräldrar skilde sig när han var sex år gammal.

– Det har varit väldigt värdefullt för mig i en uppväxt som präglats av flytt och byta miljö och sådär. Vissa pratar om att de har sina rötter på en viss plats, jag har ju varit lite rotlös. Men här har mina rötter funnits, så jag har alltid kunnat komma tillbaka hit, sa Arvid om mormor Margaretas hus i Djursholm.

Annons

Arvids oro inför flytten i Gift vid första ögonkastet

I en intervju med Hänt berättar Arvid hur just hans boende inför produktionen av Gift vid första ögonkastet blev en en punkt som behövdes lösas. Arvid berättar att han bodde i Skövde när han fick reda på att han skulle medverka i programmet.

– Jag tog min kaptensexamen i Skövde. Så jag bodde där då, säger Arvid och berättar om hur hans tankar gick när han fick reda på att han skulle vara med:

– Då visste jag att jag skulle vara med i programmet och pratade då med produktionen för det innebär ju att vi redan skulle flytta ihop dagen efter bröllopet, säger han och fortsätter:

– Jag pratade med produktionen om hur vi skulle göra där. Ska vi flytta till min lägenhet eller hennes. Jag visste ju inte vem hon var.

Just boendesituationen blev oklar då Arvid under den tiden innan programmet, hyrde ut sin lägenhet i Stockholm till några hyresgäster. Något som produktionen klarade upp för honom inför medverkan.

Annons

– Dem sa att vi kunde flytta in i hennes lägenhet. Då kunde jag låta mina hyresgäster i Stockholm bo kvar till första augusti. Under juli månad så var det här experimentet och om det skulle skita sig med experimentet så kunde jag sova hos min mormor.

Arvid om reaktionerna på relationen med hans mormor

Även om Arvid har ett eget boende i Stockholm, så reagerar folk på att han spenderat såpass mycket tid med sin mormor Margareta och att han tillfälligt bodde hos sin mormor.

– Jag har en egen bostad, men det är roligt att folk tänker att jag bor med min mormor, säger Arvid.

FOTO: SVT

Annons