Gift vid första ögonkastet 2019 – så gick det sen: Uppbrott & kärlek

Gift vid första ögonkastet 2019 så gick det sen
NU GRATIS

Paren i Gift vid första ögonkastet har gjort sina val – fortsätta äktenskapet eller skilsmässa.
Exklusivt för Hänt berättar alla sex deltagare hur de lever i dag.
✔︎ Chockvändningen efter beslutet i tv: ”Vi insåg det båda två”
✔︎ Dejtade en annan deltagare från programmet – här är sanningen!
✔︎ Har redan träffat ny kärlek: ”Svettig när jag skulle berätta...”

I SVT:s relationsreality Gift vid första ögonkastet ska två främlingar gifta sig och leva tillsammans en månad. Men vad händer när tv-kamerorna släcks och en vardag väntar…? Hänt har sökt svar – och fått det!

◼️ ◼️ ◼️

Gift vid första ögonkastet

Miha Alvesson Due Billing och Niclas Gråberg. Foto: Magnus Liam Karlsson/SVT

💥 Miha Alvesson Due Billing: ”Vi vill ha barn!”

Litteraturarbetaren Miha Alvesson Due Billing, 28, och gruppchefen Niclas Gråberg, 32, upplevdes redan från dag ett som två kärlekstörstande individer. Deltagarna drogs till varandra som två magneter och för Hänt sätter nu Miha ord på sin fantastiska känslostorm.
Varför sökte du till programmet?

– Jag var trött på att dejta som jag hade gjort ett tag. Sedan tittade jag på förra årets säsong och blev inspirerad av John och Sara, ett av paren. De gick in i det här ”experimentet” med öppna sinnen. Det kändes verkligen som att de gav allt.
Hur länge hade du varit singel när inspelningen drog igång?

– I drygt två år.
Var det tråkigt i längden att vara själv?

– Ja, jag är en relationsmänniska. Tycker att det är mysigt att vara i en relation. Så jag kände mig verkligen redo att hitta någon.
Mest minnesvärda ögonblicket under TV-inspelningen?

– Bröllopet! Kommer knappt ihåg dagen eftersom allt hände på en gång, men det var det bästa.
Hur nervös var du på en tiogradig skala?

– Jag var nog en elva (skratt). Men när jag såg Niclas så kändes det väldigt bra. Äntligen var man två. Man var inte längre själv i den här resan…
Vad hände när kamerorna slocknade?

– Vi fortsatte att vara tillsammans. Det är vi fortfarande!
Har ni det bra ihop?

– Ja, vi har det jättebra. Vi bor tillsammans. Vi möter upp varandras behov väldigt bra.
Hur är dina känslor när du ser programmet?

– Det var väldigt spänt inför att första avsnittet skulle sändas. Nu är allt över och det blir skönt att kunna vara öppen med vår relation. Familj och vänner och kollegor har vetat om det här, men man har inte fått dela sin vardag på sociala medier. Nu kan man börja dela med sig av bilder där man är tillsammans och så där…
Är ni barnkära?

– Ja, vi vill ha barn båda två.
När hoppas du att storken kommer flygande?

– (Skratt). Det får framtiden säga!
Vad väntar runt hörnet?

– Vi tänker skaffa ett nytt, gemensamt boende. Det ska bli kul!
Din pappa var skeptisk till din medverkan i programmet. Hur ser han på det i dag?

– I dag är han en väldigt glad pappa. Han är väldigt glad över att han hade fel i sitt antagande om att det inte skulle bli så här bra.

Gift vid första ögonkastet

Niclas Gråberg och Miha Alvesson Due Billing sprang midnattsloppet. Foto: Privat

💥 Niclas Gråberg: ”Det har känts rätt konstigt”

Niclas Gråberg, 32, känner starkt att nyblivna hustrun Miha berikat hans liv.

– Miha är en fantastisk person på många sätt. Hon finns där i min vardag. Vi stöttar varandra, har verkligen funnit varandra. Det känns väldigt naturligt – och det gjorde det redan på ett ganska tidigt stadium, säger Niclas till Hänt.se.
Hur gick det till när kärleksblixten slog ner i er?

– Först och främst är det rätt speciellt att gifta sig med en person som man ser för första gången. Men när jag såg henne kände jag: ”Wow, den här personen vill jag lära känna mer!” Sedan är det klart att det tar sin tid. Det är en väldigt speciell situation med kameror och allt. Första dejten är med släkt och vänner på ett bröllop – där man själv är huvudpersonen, (skratt). Klart att det är annorlunda. Många har säkert träffats på bröllop, men det är en annan femma…
Hur lång tid efter att inspelningen var över flyttade ni ihop?

– Vi flyttade ihop direkt.
Vad uppskattar du mest i er vardag?

– Att ha Miha att komma hem till. Att vi gör saker tillsammans. Att ha någon som man känner så starka band till. Det betyder oerhört mycket för mig.
Ni är löparmänniskor båda två. Vem springer snabbast?

– Jag springer nog lite snabbare, men Miha klarar nog av längre sträckor. Nu i dagarna ska hon springa halvmarathon.
Under tiden som programmet sänts i tv har ni tvingats hålla låg profil. Hur har det varit att smyga?

– För mig har det inte varit så stor grej. Jag menar, familj och nära vänner har vetat om hur det gick eftersom de var med på bröllopet. Man kan inte sluta umgås med sina närmaste, liksom. Däremot har bekanta och kollegor som inte stått mig så nära fått vänta och undra lite…
Hur känns det att se sig själv i tv?

– Det har känts rätt konstigt! Man ser sig ju som tredje person och man låter annorlunda än man tror.

Att gå från anonym till känd har inte varit en barnlek för paret. Åtminstone inte för Niclas som fått utstå mycket trams i det digitala luftrummet.

– Folk kan vara ganska dryga i sitt sätt. Jag har läst många kommentarer om mig på sociala medier där folk skriver att jag ser ut att vara en psykopat. Det är inte så roligt att höra. Men folk får väl tycka det då, inte så mycket jag kan göra åt saken, har Niclas sagt till Nöjesbladet.

– Jag är inte så hetsig. Det är inte direkt så att jag kastar tallrikar i väggen. Det är klart att jag kan tända till och bli förbannad, men det tror jag att de flesta kan. Det är inte så att jag blir helt tokig, fortsatte Niclas i Nöjesbladet.

När Hänt pratar med honom är han inte lika kritisk.
Har SVT framställt dig på ett korrekt sätt?

– I stora drag, ja, men sen har de ”tryckt” på vissa saker. Jag kan förstå det eftersom det måste bli intressant tv. Jag tänker framför allt på mitt temperament. Det har målats upp ganska stort.
Får vi se mer av dig och Miha i tv, framöver?

– Det vet man aldrig, men jag tror inte det!

◼️ ◼️ ◼️

Gift vid första ögonkastet

Magnus Nilsson och Jannica Levin. Foto: Magnus Liam Karlsson/SVT

💥 Magnus Nilsson: ”Vi kom inte längre”

Magnus Nilsson, 33, och Jannica Levin, 29, utgjorde det mest omaka paret i Gift vid första ögonkastet.
Vad fick dig att söka till programmet, Magnus?

– Det var väl framför allt längtan efter något mer långvarigt och seriöst. Sedan att utmana mig själv också. Jag tycker väldigt mycket om den här typen av ”blinddejter” där man inte går in med förutfattade meningar om den man träffar. Allt är väldigt öppet. Det är det som gör det till en så spännande upplevelse!
Hur länge hade du varit singel när inspelningen drog igång?

– Ungefär ett och ett halvt år.
Mest minnesvärda ögonblicket från TV-inspelningen?

– Det finns ganska många, egentligen, men jag glömmer aldrig när Jannica kommer in till vigseln… Man står där och håller på att trilla ihop. Så nervös var man faktiskt. Det var en jäkla lättnad för jag såg direkt att hon hade samma känsla och inställning som jag hade. Hon hade ett nervöst skratt på läpparna. Det var väl så jag kände, där och då, att: ”Shit, nu gör vi detta!”

Det har aldrig varit någon hemlighet att Magnus och Jannica är olika varandra som personer. Med facit i hand gjorde SVT inte den perfekta matchningen, konstaterar Magnus. Han är dock inte det minsta bitter utan ser tv-äventyret som en lärorik erfarenhet.
Är ni fortfarande ett par?

– Nej, det är vi inte.
När tog ni beslutet att inte fortsätta ihop?

– Så här var det. På ”beslutsdagen” fattade vi båda beslutet att vi skulle fortsätta. Sedan – efter hela det här kaoset med inspelningen och allt – försökte vi skaffa oss en vardag. Efter ett par månader insåg vi att vi inte kom längre. Känslorna som fattades skulle aldrig komma. Vi insåg det båda två.
Berätta mer!

– Vi var väldigt olika. Det var inte så att vi inte tyckte om varandra. Jannica är en fantastisk person, men vi kände: ”Det blir inte mer av den här resan som vi hittills haft”. Vi hade det jävligt roligt ihop, men som sagt, det var något som fattades från bådas håll. Detta var en våghalsig matchning som SVT ändå trodde på, men känslor går inte att förutse.
Vad störde ni er på hos varandra?

– Hon störde sig nog på att jag var så jäkla lugn i förhållande till henne. Jannica är en otroligt verbal och explosiv kvinna. Jag har mer det där tillbakadragna och lugna. Det var väl det som var ett störningsmoment för oss båda. På den fronten var vi så pass olika.
Har du en ny kärlek?

– Nej, men jag är definitivt beredd att träffa någon!
Vem är hon – din blivande partner?

– Säg det, jag vet inte! (Skratt). Hittills har jag aldrig lyckats träffa henne, men jag vill träffa någon som är öppen och social och framåt. Någon som gillar att ta för sig, som är äventyrlig.
Du hade tidigare dejtat Miha. Kan du berätta mer om den dejten?

– Vi träffades en gång ett år innan inspelningen. Det rann väl ut i sanden. I alla fall från mitt håll, för jag hade tidigare träffat en väns kompis. Sedan valde jag att inte ställa in dejten med Mia eftersom den redan var inbokad. Så vi tog en lunchdejt, Miha och jag. Sedan träffade jag den här andra personen – alltså kompisen till min kompis. Då ville jag verkligen försöka med henne. Jag valde då att lämna allt gammalt dejtande och jag loggade ut från Tinder. Bättre att dejta en i taget än två parallellt.
Hur är dina känslor när du ser programmet?

– Det här är så länge sedan. Tio månader. Allt det där är utarbetat. Det är både roligt och jobbigt att titta tillbaka på hur man betedde sig. Framför allt är det väldigt lärorikt.
Vad väntar runt hörnet, Magnus?

– Förhoppningsvis en härlig vår där jag träffar en underbar person!

Magnus Nilsson och Jannica Levin. Foto: Privat

💥 Jannica Levin: ”Jag dejtar en kille”

Hur kom det sig att du anmälde ditt intresse för ”Gift vid första ögonkastet”?

– Ja, varför sökte jag? Måste varit någon form av ensamhetskris som jag gick igenom där på våren, (skratt). Jag har varit i längre relationer och vet hur fint det är med tvåsamheten. Det saknade jag. Jag har gjort många försök men någonstans på vägen gick jag vilse och träffade killar som jag innerst inne visste att jag egentligen inte ville leva med. Så förhoppningen var nog att programmet kanske skulle sätta mig på rätt väg.
Vad var det första som hände när du kom fram till inspelningsplatsen?

– Fotografen och en av experterna kom hem till mig och knackade på. Det var en söndag och jag skulle iväg, så tack och lov hade jag tvättat av mig festen från kvällen innan. Jag var lite klen men luktade gott, (skratt). Så fick jag beskeden att jag skulle gifta mig. Det hade jag haft på känn så jag var inte helt förvånad. Men visst gick pulsen upp lite. Var jag klen innan så vaknade jag till nu! Det blev såklart lite nervöst och tankar som snurrade: ”Vad håller jag på med?”
Berätta om vigseln!

– Det var superkul! Nervös var man, men mest förväntansfull och glad för att så många vänner och familj kommit dit för att stötta mig. Första tanken när jag såg Magnus var: ”Oj, vad lång han är”. När vi stod och skrattade nervöst ihop så kände jag ”hurra”! Han skrattade mycket och vem älskar inte folk som ler och skrattar? Det smittar ju!
På vilka sätt fungerade det bra mellan dig och Magnus?

– Vi är båda rätt lättsamma. Han har självdistans och han är trygg i sig själv. Han skrattade åt mina skämt, och ja, skämten är inte alltid så kul men det visar väl att han uppskattade mina försök att vara rolig. Sedan älskar jag att gosa. Det är nog min favoritsysselsättning när man är ihop med någon – och han är en gosig kille.
Vad saknades för att ni skulle bli genuint förälskade?

– Hade jag svaret på det borde jag få nobelpris i ”kärleksvetenskap”. Vi gav relationen en ärlig chans men den där sista magiska känslan av kärlek kom aldrig. Det är inget man kan tvinga fram hur mycket man än vill. Alla som varit förälskade vet hur sjukt stark den känslan är. Det smärtar när personen är borta och man får inte nog av alla personens konstigheter när man väl ses. Man drunknar i allt från ögonen till leendet till den där krokiga tanden.
Relationen höll ett par månader. Kändes det sorgligt att gå skilda vägar?

– Att göra slut är oftast jobbigt och sorgligt, men den här gången kändes det inte som ett misslyckade. Det kändes varmt, fint och ja, sorgligt också. Vi pratade mycket om vad vi kunde ha gjort annorlunda men när det väl kommer till kritan så visste vi båda att det handlade om just det som vi både sökt: kärlek. Och den fanns inte mellan oss.
Har du någon kontakt med din ex-make idag?

– Ja, vi har kontakt. Vi ses också ibland och det är trevligt. Jag tycker om Magnus som person och jag är glad att jag fått lära känna honom. Jag önskar honom all lycka.
Vad är det bästa med Magnus?

– Han är omtänksam och har en förmåga att bygga upp en. Det är en fin egenskap att veta att en person stod på ens sida.
Vad är senaste nytt på kärleksfronten?

– Jag dejtar en kille sedan några månader tillbaka. Han är väldigt fin. Vi träffades innan programmet började sändas. Jag var ganska svettig när jag skulle berätta för honom att jag varit med i detta. Jag väntade in i sista sekunden och responsen var ändå bra. Han tyckte nog att jag var modig!
Vad är din styrka i en relation?

– Oj! Jag är kärleksfull. Det är nog min styrka. Jag vill att personer ska veta och känna att jag tycker om dem. Jag spelar inga spel, jag vill bara vara på riktigt.
Vad behöver du bli bättre på?

– Att släppa in en partner i mitt liv, med mina vänner och familj, att göra den till en del av det. Jag har ofta separerat det. Varför vet jag inte. Och så borde jag kanske backa lite ibland. Jag har en tendens att gå på ganska hårt ibland. Jag borde chilla, (skratt).
Vad har du för tankar och förhoppningar om framtiden?

– Jag önskar mig ett långt och lyckligt liv tillsammans med någon som jag tittar på om tio år och tänker: ”Shit, vad fin han är!” Om 30 år vill jag kunna kolla på honom och tänka: ”Shit, vilken fin pensionär han är!” En sådan kärlek vill jag ha. En fin kärlek.

◼️ ◼️ ◼️

Daniel Elander och Malin Alpsjö. Foto: Magnus Liam Karlsson/SVT

💥 Malin Alpsjö:

Uppsalabon och Nent Radio-medarbetaren Malin Alpsjö, 50, hade sett flera säsonger av Gift vid första ögonkastet. Hon tyckte att produktionen höll allt bättre kvalitet.

– När jag såg säsong fyra – alltså förra säsongen – så kände jag att: ”Det här skulle jag kunna tänka mig att vara med i!” Jag gillade experterna och tyckte att det här kändes som ett bra sätt att inte bara få hjälp med att hitta kärleken, utan också att utvecklas själv, förklarar Malin för Hänt.se.
Har du utvecklats – med facit i hand?

– Ja, enormt!
På vilket sätt?

– Detta att vara sig själv fullt ut tillsammans med en annan människa… Att inte behöva förställa sig. Det kan låta banalt, men när man dejtar är det inte jätteenkelt att stå kvar i sig själv. Men det har jag blivit bättre på. Gillar man mig, med en del fel och brister, då är man välkommen. Annars är det klokare att söka vidare.
Berätta om ditt första möte med Daniel.

– Det var vid Högberga gård på Lidingö. Vi vigdes i ett vanligt rum och jag hade tunnelseende. Såg framåt. Den som stod i mitt blickfång var självaste vigselförrättaren. Så det första jag tänkte var: ”Jaha, det är honom jag ska gifta mig med”, (skratt). Det stämde inte in med vad jag hade förväntat mig, men tänkte ändå att: ”Han är säkert jättebra, vi kör!” Sedan, när jag gick fram, såg jag att det stod en man till höger om prästen. Det var Daniel. Det första jag såg var hans snälla ögon och leende. Sedan tittade jag ut mot alla åskådare. Jag kände sådan kärlek. Även från Daniels vänner och familj. Det var helt fantastiskt.
Slog det ner en kärleksblixt i dig då?

– Nej, det gjorde det inte, men det hade det nog inte gjort oavsett. Just där och då tror jag att jag var alltför blockerad.
Vad hände sedan, då?

– Sedan vigdes vi. Vi stod och höll varandras händer framför vigselförrättaren och efter det gick vi upp på en trappa där vi fick vara för oss själva en stund. Där fick vi lite bubbel.
Kändes det surrealistiskt?

– Snarare omvälvande!

De riktigt heta känslorna mellan det nygifta paret uteblev, men Malin försäkrar att det inte innebar någon som helst besvikelse.

– Jag hade öppet sinne. Hade inte bestämt mig för att det här skulle bli på ett visst sätt. Och nu hade jag sådan tur. Daniel tänkte nämligen likadant. Vi hade realistiska förväntningar. Det tummade vi faktiskt på första kvällen. Vi lovade varandra: ”Vad som än händer, så ska vi ha det kul!” Vi gjorde det här tillsammans, så jag var inte ett dugg besviken, fortsätter Malin som idag har en vänskaplig relation med Daniel.
Vad är det bästa med honom?

– Att han tagit emot mig för den jag är – och att han står kvar i sig själv. Dessutom är han jäkligt härlig och rolig!
Vad händer nu?

– Jag kan börja dejta igen. Är öppen för det. Det är lika bra att rida på den här vågen…
Vilken typ av man är du på jakt efter?

– En man där jag känner att det klickar.
Vad får du för reaktioner från nära och kära?

–Alla säger att jag är modig. Inte bara vänner och kollegor. Även en del för mig okända människor kommer fram och säger att jag är modig.
Vad tycker du är knepigast med kärleksrelation?

– Vet du vad, det skulle kunna vara det här med kommunikationen. Att man känner sig så trygg att man kan kommunicera vad man känner. Ibland vet man inte om den andra personen är redo att ta emot det man vill prata om. Den rädslan kan göra att man sätter käppar i hjulet för en vidare utveckling tillsammans.
Har programmet vinklat dig rättvist?

– Ja, i princip. Möjligtvis kan jag tycka att jag framställts som lite allvarligare än jag faktiskt är. I början i alla fall.
Hur är dina känslor när du ser programmet?

– Jag glömmer liksom att jag är jag och ser mig i stället som en vanlig tv-tittare. Det är verkligen en berättande story som man dras med i.
Lycka till med din fortsatta kärleksjakt, Malin!

– Tack! Det är nu – livet efter 50 – som det händer…

Malin Alpsjö och Daniel Elander. Foto: Privat

💥 Daniel Elander: ”Jag är öppen för förslag”

Vad fick dig att söka till programmet?

– Jag var hemma efter en olycka och var rätt orörlig på grund av smärtan. Dagtid brukar jag inte titta på tv, men nu var jag fast i hemmet och råkade på tv:n när det sista avsnittet gick av fjolårets säsong. Först tänkte jag: ”Vem tittar på detta?” Men efter en stund tänkte jag: ”Hm, det kanske inte vore så dumt ändå om några psykologer får matcha mig med någon”. Jag blev tillräckligt nyfiken för att söka. Tänkte att det kommer ju ändå inte hända, men bara någon dag senare fick jag frågan om jag kunde komma till Baluba, produktionsbolaget. Resten är historia.
Vad hände när tv-kamerorna första gången slogs på?

– Jag blev filmad vid min ytterdörr när jag fick beskedet om att jag skulle gifta mig. Det var helt overkligt och jag blev verkligen tagen på sängen. Sedan rullade detta på i sex veckor.
Vad var ditt första intryck av Malin?

– Framme hos vigselförrättaren fick jag stå och vänta en stund. Kände mig avslappnad. När Malin till slut kom in kände jag att hon hade så skön energi. Hon strålade och såg ut som en varm människa. Hon kändes glad.
Var det besvärligt att bygga en relation med tv-kameror som dokumenterade allt?

– Ja, det skulle jag säga att det var. Först tyckte jag inte alls att det störde. Allt var ju så overkligt, ändå, men efter en tid började både jag och Malin tycka att: ”Hur ska vi kunna bonda när vi aldrig riktigt får någon egen tid med varandra?” Kameran var ju med från morgon till kväll.
Ditt starkaste ögonblick under inspelningen?

– Det finns många, men det är klart att det var speciellt när hon klev in i vigselsalen. Och efteråt när vi satt utanför med ett glas bubbel. Plötsligt var vi gifta! Ett annat starkt minne är när vi satt i bilen ner till Motala och fick tre timmar för oss själva. Det var en viktig biltur, kände jag. Vi kände rätt tidigt att vi kunde ha roligt och skratta tillsammans, och vi tummade på att vad som än händer så skulle vi göra något bra av den här resan.
Hur mottogs du av Malins nära och kära?

– Väldigt fint av Malins pappa. Han är verkligen en härlig person. Jag tror att han såg på oss med förhoppning om att jag skulle vara mannen i Malins liv. Fint, tycker jag.
Och Malins son, då?

– Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka… Jag kände att han ville ”ha lite kontroll” över sin mammas val av man. Även när hon berättade för honom att hon började gilla mig, var han emot det. Han hade liksom bestämt sig.
Vad hände när den sista inspelningsdagen var över?

– Då kände jag att jag var tvungen att komma ikapp med jobb och andra saker. Allt som släpat efter i sex veckor. Det blev lite som ett vakuum. Malin och jag var på varsitt håll och vi gjorde saker för oss själva. Vi hade kontakt över telefon men inkluderade inte varandra i några aktiviteter.
Känns det ledsamt att äktenskapet sprack?

– Nja, nu gör det inte det, men självklart hade det varit kul om vi hade blivit blixtförälskade. Nu hände det ju inte för någon av oss… Jag sa förresten i programmet att jag har tjejkompisar så att det räcker. Det tar jag tillbaka. Vänner kan jag inte ha för många av och Malin kommer alltid att vara en fin vän.
Vad gör henne till en fantastisk tjej?

– Hon har lätt till skratt och härlig humor. Väldigt härlig! Hon har skön energi, har lätt för att vara öppen i diskussioner. Tycker det är märkligt att hon går på Uppsalas gator – fortfarande som singel, (skratt). Skynda, skynda, Uppsalas män!
Vad har du att säga om SVT:s matchning av er?

– Någonstans kan jag förstå den. Samtidigt ser jag våra olikheter. Jag dyker med huvudet före. Malin är eftertänksam och vill ha kontroll på vad som ska hända. Det hade inte funkat i längden. Sedan bor vi förstås lite avigt. Jag i Huddinge, hon i Uppsala…
Finns det någon ny tjej i ditt liv?

– Nej, inte för tillfället. Så jag är öppen för förslag.
Vad gör dig till ett relationsmässigt fynd?

– Jag är öppensinnad, äventyrlig, har ett stort hjärta – och så är jag generös och trygg i mig själv.
Vad är svårast med kärleksrelationer?

– Att hitta relations- och kärleksspråket. Man kan ju visa sin kärlek på olika sätt. Sedan det där med att vara sårbar, att låta en annan människa få komma så nära som det faktiskt krävs för att man ska ”släppa taget”.
Hur har det varit att se programmet i tv?

– I stort sett bara positivt. Jag trodde att det skulle vara jobbigt, men jag vande mig fort.
Vad händer härnäst i ditt liv?

– Jag har bokat upp mig på en del kurser som jag ska gå i sommar. En personlighetskurs, bland annat. Sedan jobbar min syster och jag med en podcast. Vi hoppas att den ska inspirera folk att bli nyfikna och våga se in i det som inte alltid är så bekvämt – men ändå utvecklande. Och så ska jag fortsätta jobba med min byggfirma, förstås!

✔︎ Gift vid första ögonkastet sänds på SVT Play

LÄS MER: Ensam mamma söker 2019 – så gick det sen: Chock, drama och skräll

LÄS MER: Träffade kärleken i Bonde söker fru – sen väntade helvetet…

LÄS MER: Svenska artisterna som försvann – så lever de och ser ut i dag

LÄS MER: Så gick det för kärleksparen i tidigare säsonger av Gift vid första ögonkastet

SENASTE NYTT!