ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gift vid första-Alexanders nya satirbok – gåvan efter diskussionen med Lina

30 jul, 2023 
Simon Lundh
Alexander Sjöstrand
Alexander Sjöstrand slängde några satirböcker i Gift vid första ögonkastet, ett ögonblick som blev omskrivet.
Nu visar Alexander upp något oväntat för följarna.
" Synd att böckerna slängdes", skriver han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så dolde de graviditeten – Arvid och Ida från Gift vid första ögonkastetBrand logo
Så dolde de graviditeten – Arvid och Ida från Gift vid första ögonkastet

Alexander Sjöstrand, 40, var en av deltagarna när årets säsong av Gift vid första ögonkastet gick nyligen på SVT. Där parades han ihop och gifte sig med deltagaren Lina Tomikas, 37.

Så lever Alexander och Lina idag – efter programmet

Både Alexander och lina har efter programmet hittat kärleken på annat håll och lever idag i lyckliga relationer. För Expressen har Lina berättat om sin nya relation.

– Jag träffade en person som jag varit tillsammans med i nio månader nu. Vi träffades på gamla, goa tinder. Jag har fått två fantastiska bonusbarn på köpet. Vi lever familjeliv och vi köpte vårt drömhus för några veckor sedan, sa Lina då.

Även Alexander har träffat kärleken i nya tjejen Sara och efter sommaren funderar paret på att flytta ihop. Något han berättade om för Hänt.

– Idag har vi ett distansförhållande. Känns det fortfarande lika bra som det gör nu även efter sommaren så behöver vi göra upp en plan för att kunna flytta ihop då vi båda nog inte vill ha distans längre, sa han då.

Annons

Alexanders nya gåva efter diskussionen om satirboken

I en av de mer omskrivna delarna av programmet väljer Alexander att slänga en satirbok efter att paret haft en diskussion om bokens innehåll. För Hänt berättar Alexander om vad hans flickvän Sara tyckte om satirböckerna.

– Sara har inga problem med böckerna och hon tyckte inte det var något bekymmer från början heller.

Han berättar också att han slängde böckerna på riktigt i programmet.

– Ja, jag slängde dom på riktigt, säger han.

Nu visar han även upp en ny bok han fått av författaren efter att programmet sändes. Något han delar med sig av på Instagram.

I boken står det också ett meddelande från författaren själv. Som syftar den bok som Alexander gjorde sig av med.

"Snälla Alexander. Släng inte iväg den här boken är du snäll".

Även Lina verkar ta Alexanders inlägg med ro. Något som hon bekräftar för Hänt.

"Hoppas verkligen böckerna inte åker i soptunnorna denna gång om Alex inte vill det. Det viktigaste är ju att stå för det man gillar och tror på! Och Alex ser ju glad ut i inlägget, det glädjer mig", skriver Lina i ett meddelande till Hänt.

FOTO: SVT

Annons