Artikeln innehåller reklamlänkar

Bellas ilska efter Arvids bortklippta ord i Paradise hotel

Arvid Stenbäckens bortklippta ord får Bella Andersson att storma ut från Studio paradise-inspelningen.

Arvid Stenbäckens bortklippta ord får flickvännen Gabriella ”Bella” Andersson att storma ut ur Studio Paradise-studion. Och stämningen blir minst sagt spänd paret emellan.

Gabriella ”Bella” Andersson, 24, och Arvid Stenbäcken, 26, fann varandra under inspelningen av Paradise Hotel på TV3. I programmet har tittarna kunnat se början på deras kärlekssaga, som har fortsatt även efter att kamerorna slutat rulla. För Hänt berättade Arvid nyligen om vad det var han föll för hos Bella.

– Det som jag tyckte var så jävla nice med henne var det att dels att hon var så… nu har man fått se andra sidor utanför huset visserligen, men hon var så lugn och sansad inne i programmet, sa Arvid Stenbäcken till Hänt.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Som par är Arvid och Bella nu med i Paradise hotels eftersnacksprogram Studio paradise och i kvällens avsnitt blir det minst sagt kylig stämning paret emellan när bortklippt material visas för första gången.

Det hela grundar sig i veckans Pandoras ask, där Arvid grillades hårt av tjejerna som anklagade honom för att ha gått bakom Bellas rygg. Flera av tjejerna menade att Arvid försökt byta ut Bella mot en annan partner. I Paradise hotel pratar Arvid sig ur den tryckta situationen, vilket lugnar Bella. Men i Studio paradise spelas hans bortklippta ord upp, vilket får Bella att rusa ut ur studion.

– Jag tror inte att det finns någon människa som är så sjuk i huvudet som kan mysa och visa en tjej så mycket sedan dag ett och sen liksom föra henne bakom ljuset – förutom jag. Jag ska ju ändå trots allt kasta henne i sista veckan och plocka Emma (Hellström reds.anm), det är liksom planen jag vill ha röster också hallå, säger Arvid i det bortklippta materialet.

Efter att ha sett klippet och hört Arvids ord stormar Bella ut från studion i ilska.

– Det här har du bevisligen inte sagt till Bella, säger programledaren Antonia ”Anty” Johnson.

– Shit, det här var inget bra. Jag och Emma snackade ju mycket innan vi gick in i huset om att vi skulle köra hela vägen, sedan vet inte jag vilken vecka jag bestämde mig för att ta Bella före Emma, säger Arvid.

Arvid: ”Jag höll mitt ord”

Enligt Arvid Stenbäcken handlade det om att han inte hade hunnit få starka känslor för Bella när han pratade om att han skulle kunna skicka ut henne. Samtidigt är realityprofilen inte säker på att han ändå inte skulle kunnat skicka ut henne, med tanke på att allt där inne på hotellet handlar om spelet.

Efter någon minut kommer Bella tillbaka in i studion och ställer Arvid till svars. Paret börjar skrika på varandra mitt under inspelning.

– Nu, förklara dig, tack, säger en arg Bella till Arvid.

– Jag säger det jag sa, jag höll mitt ord till Emma från dagen vi kom in, säger Arvid.

Det är starten på en hätsk stämning mellan paret, som börjar bråka om vilken vecka det var som Arvid sa att han skulle byta bort Bella.

– Jag har frågat dig utanför, då har du sagt vecka fem eller vecka sex och nu får jag reda på sanningen på riktigt, säger en upprörd Bella och fortsätter:

– Du har fortfarande sagt till mig att ”nej, jag skulle aldrig ha bytt”. Eller, från att du blivit kär i mig där inne så skulle du aldrig ha tagit någon annan framför mig. Du kunde kanske ha sagt till mig innan att du hade tänkt att bara slänga mig för Emma.

Arvid Stenbäcken försvarar sig och säger att han berättat i efterhand att han att hade kastat kulan även om han hade stått med Bella som partner. Men Bella köper inte det han säger.

– Ja, det vet jag! Men det är en annan sak. Men att just kasta mig för en annan tjej där inne, säger hon och konstaterar.

– Du borde ha sagt till mig innan, nu när vi har kommit hem.

Av: Sarah Mansouri och Agnethe Alm

LÄS MER: Efter kärleksförklaringen – Arvids svek mot Bella i Paradise hotel

LÄS MER: Paow i tårar efter bråket med Arvid Stenbäcken i Paradise hotel

LÄS MER: Paradise hotel 2019: Så mycket tjänar alla deltagare

FOTO: TV3

SENASTE NYTT!