Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter kärleksförklaringen – Arvids svek mot Bella i Paradise hotel

Arvid Stenbäcken grillas av tjejerna i Paradise Hotel i kvällens Pandoras ask.

I kvällens Paradise Hotel blir Arvid ställd mot väggen av de andra tjejerna, då han anklagas för att gå bakom Bellas rygg.

Gabriella ”Bella” Andersson, 24, och Arvid Stenbäcken, 26, har funnit varandra inne på Paradise Hotel på Tv3. I programmet står det som ett par och tittarna har kunnat se hur kärleksfulla de är mot varandra inne på hotellet. Arvid säger ofta fina saker till Bella och berättar gärna för henne hur mycket han tycker om henne.

Men det är inte bara framför kamerorna som kärleken har sprudlat. En tid efter att de kommit hem från inspelningarna i Mexiko blev de ett kärlekspar på riktigt.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Det som jag tyckte var så jävla nice med henne var det att dels att hon var så, nu har man fått se andra sidor utanför huset visserligen, men hon var så lugn och sansad inne i programmet. Alltså hon var så, väldigt så omtyckt, har Arvid tidigare berättat för Hänt.

Det har dock inte varit en dans på rosor sedan de kom tillbaka till Sverige, då Arvid bland annat anklagats för att ha varit otrogen mot Bella. Men efter en tid av att inte ha pratat överhuvudtaget, så hittade Bella och Arvid slutligen tillbaka till varandra.

– Nu när vi bestämt oss för att det är hon och jag, mycket har det handlat om att man varit osäker på varandra eller kanske hon har varit osäker på mig och mycket saker cirkulerar du vet. Det känns som att så fort man kommer in i den här världen, det känns som att många gör allt för att försöka förstöra för en. Det sticker i andras ögon typ ifall det går bra för en i en relation, säger Arvid till Hänt.

Går bakom Bellas rygg

Men det är inte bara utanför inspelningarna av programmet som det varit en del drama. Halvvägs in i säsongen av Paradise hotel får tittarna se hur intrigerna tätnar och tilliten som Bella fått för Arvid ställs på sin spets.

I kvällens avsnitt är det nämligen återigen dags för Pandoras ask, där deltagarna får möjligheten att ställa raka frågor till varandra – och denna gång blir Arvid riktigt grillad av de andra tjejerna i huset.

Arvid får frågan om varför han försöker fixa en annan tjejpartner bakom Bellas rygg. Arvid ser obekväm ut när frågan blir uppläst och påbörjar en förklaring men blir snabbt avbruten av Alexandra Nord, 26.

– Eh, alltså… Alexandra kom fram till mig, eller vi var och gymmade egentligen…, försöker Arvid.

– Fast så var det inte, du kom fram till mig. Du kom ju in i sviten när jag satt där, avbryter Alexandra.

Då passar även Hanna Bodelson, 21, på att hänga på i samtalet och säger att Arvid kommit till henne också.

Diskussionen om vems version som stämmer fortsätter mellan Alexandra och Arvid ett bra tag. Arvid menar att det var Alexandra som sa till honom att hon inte litade på den partnern hon står med, medan Alexandra då påpekar att det var när hon precis kommit in på hotellet och fortfarande inte kände sin partner.

Arvid får dessutom frågan om han försöker spela med nya jokern som kommit in under veckan, Linnea Landström, 23, men Arvid nekar även till detta.

Någon som inte säger så mycket under diskussionerna är Bella, som inte heller ser särskilt glad ut. I efterhand berättar hon för tittarna om sina tankar kring situationen.

– Jag blir ärligt talat skitsur på Arvid. Jag tycker man ser igenom vad som börjar hända och jag tycker det är skitlågt, säger Bella.

 Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

LÄS MER: Paow i tårar efter bråket med Arvid Stenbäcken i Paradise hotel

LÄS MER: Paradise hotel-profilen Arvid Stenbäcken om adhd-diagnosen

FOTO: TV3

SENASTE NYTT!