Artikeln innehåller reklamlänkar

Paow i tårar efter bråket med Arvid Stenbäcken i Paradise hotel

Arvid stenbäcken och paulina paow danielsson i sorbråk i paradise hotel

I kvällens avsnitt av Paradise hotel ryker Paulina ”Paow” Danielsson ihop med Arvid Stenbäcken. ”När någon ljuger för mig blir jag tokig”, säger Paow i programmet.

Paradise hotel är igång med en ny säsong och där med kan tittarna vänta sig en hel del drama. De första avsnitten av dokusåpan har redan kantats av både bråk och tårar. I kvällen avsnitt är det inga undantag när Paulina ”Paow” Danielsson och Arvid Stenbäcken ryker ihop under en fest.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Det börjar med att de två deltagarna diskuterar hur de väljer att spela inne i huset, men Paulina och Arvid blir snabbt oense om situationen.

Arvid hävdar att Paulina vetat om att Jesper Bengtsson skulle medverka i säsongen samtidigt som henne redan veckor innan hon åkte till Mexiko, och att de därför kan ha planerat en pakt ihop redan hemma i Sverige.

– Jag råkar ju veta att Paulina visste att Jesper skulle vara med, för det var faktiskt jag som sa det till henne, förklarar Arvid.

Paulina i sin tur menar att det inte alls stämmer att hon inte visste om Jespers medverkan redan veckor innan inspelningarna satte igång.

– Varför står du och ljuger mig rätt upp i ansiktet. Driver du med mig? skriker Paulina.

Det hela eskalerar och Paulina slänger tillslut en drink i Arvids ansikte, vilket inte uppskattas av Arvid.

– Det är pinsamt Paulina, säger Arvid och Paulina svarar snabbt att det är Arvid som är pinsam och tillägger också:

– Du står och ljuger mig rakt upp i ansiktet, det är klart jag blir arg Arvid.

Paow stöttas av tjejerna

Efter att deltagarna skrikigt en del på varandra blir Paulina ledsen och bryter ihop i tårar. Hon stöttas då av flera andra tjejer inne i huset som menar att förstår hennes frustration över situationen med Arvid.

– Arvid försöker få de andra att tro att jag och Jesper har en hemlig pakt för att vi känner varandra sedan innan. Vilket inte alls är sant, och när någon ljuger för mig blir jag tokig, förklarar Paulina i en synk.

Paradise hotel sänds på TV3, Viafree och Viaplay måndag till onsdag.

LÄS MER: Arvid avslöjar: ”Förhållandet med Paow var ett PR-trick”

LÄS MER: Paow och Arvid talar ut om romansen: ”Sjukaste lögnen”

FOTO: TV3

SENASTE NYTT!