Frøya Winthers avslöjande om kärleken – efter romansryktet med Benjamin

Benjamin Ingrosso Freya Winther

Benjamin Ingrosso har länge ryktats ha en romans med norska influencern Frøya Winther.
Nu berättar hon hur det egentligen ligger till med relationsstatusen.
Läs här!
Benjamin Ingrossos starka ord om Pernilla: "Mamma lånade pengar"
0:37

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos starka ord om Pernilla: "Mamma lånade pengar"

(0:37)

Slå på ljud

Detta år har minst sagt varit hektiskt för den folkkära artisten Benjamin Ingrosso, 25. Nyligen vann han det ärofyllda priset ”årets tv-personlighet” på Kristallen-galan och hyllades sedan med sin egna konsert på Konserthuset i Stockholm.

Men det är inte bara hans karriär som är på tapeten. Han kärleksliv är minst lika intressant. Sedan i våras har det ryktats om att Benjamin har en romans med norska influencern Frøya Winther.

När Hänt träffade artisten under Grammis-galan, i april, ville han varken bekräfta eller dementera ryktena. Några månader senare befann sig duon nere i Spanien med Benjamins nära och kära och på Instagram kunde vi ta del av härliga semesterbilder.

Inte heller under Kristallen-galan, tidigare den här månaden, ville artisten ge ett svar på sin relation med norskan. När Hänt frågade honom hur han får ihop ett distansförhållande med sitt hektiska schema svarade han:

– Ett vadå? Jag vet inte att jag har ett distansförhållande, svarade Benjamin då och skrattade.

Frøyas överraskningbesök – på Benjamins resa

Men det är inte bara Spanien som de har besökt tillsammans. Nyligen var duon nere i Paris tillsammans med Benjamins familj och vänner. Pernilla Wahlgren, Oliver Ingrosso, och Melina Criborn med familj överraskade Benjamin på hans 25-årsdag med en resa till Paris. Hela familjen tog sitt pick pack ned till Frankrike och senare mötte även Frøya upp gänget.

Benjamin delade med sig av härliga bilder på Instagram från den vackra staden och all god mat som sällskapet tog del av. I ett Instagram-inlägg kunde vi även skymta Frøya. Det var i en video på hela gänget när de var ute och gick på gatorna i Paris som vi kunde få se influencern.

Frøya Sofie Winther

Screenshot Benjamin Ingrossos Instagram.

Frøyas ärliga ord om relationen – efter romansryktena

Nu har Frøya delat med sig av ännu en uppdatering rörande romansryktena. Det var nyligen som influensern hade en frågestund på Instagram och flera av frågorna handlade såklart om hennes kärleksliv. En följare var nyfiken på om Frøya var singel eller inte och svaret blev då:

”Har förstått att detta är ett intressant tema. Men dagen för det kommer när det kommer”, svarade hon.

En annan följare frågade om det inte var en härlig känsla att vara förälskad. Varpå norskan svarade:

”Att vara förälskad är definitivt en härlig känsla”

FOTO: TV4, INSTAGRAM


FRÅN FÖRSTASIDAN