Frøya Winthers första offentliga ord om Benjamin Ingrosso efter ryktena

Frøya Winther och Benjamin Ingrosso

Spekulationerna kring Benjamin Ingrossos kärleksliv är ständigt igång.
Under våren har romansryktet mellan artisten och den norska influensern Frøya varit på mångas läppar.
Nu nämner hon Benjamin för första gången offentligt i en story på Instagram!
0:39

Efter reklamen: Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattan

(0:39)

Slå på ljud

Allas vår älskade showartist Benjamin Ingrosso, 24, står ständigt i rampljuset. Nu kanske lite mer än vanligt. Artisten har nämligen under den senaste veckan kommit med en stor nyhet som får fansen att jubla – ett nytt album.

Albumet släpps nu på fredag, den 17 juni, och Benjamin är i skrivande stund i full gång att publicera låttitlarna och hinta om texterna på sitt Instagram-konto. Detta kan man inte annat än se fram emot!

Benjamin Ingrosso svarar på romansryktet med Frøja Winther

Se klippet här!

Vad handlar låtarna på nya albumet om? Benjamins ord

Hittills på sin Instagram har Benjamin hintat om 13 låtar på det kommande albumet, och det kan mycket väl komma fler. Så ett mastigt album kan vi vänta oss. Men vad handlar låtarna om egentligen? När Benjamin Ingrosso gästade podcasten Ursäkta frågar Johanna Nordström oblygt om låtarna handlar om tjejer, varpå han svarar:

– Absolut, många, svarar Benjamin då. Jag skulle säga att det finns, på plattan finns... plattan handlar om tre tjejer tror jag.

Han bekräftar dessutom att låten Costa rica handlar om ex-flickvännen Linnea Widmark. Paret bröt upp 2019 och året därpå träffade hon sin nya kärlek just i Costa rica, där hon numera är bosatt.

– Den handlar ju om mitt ex. Där outade jag henne. Så en låt handlar om henne och det är en sådan här låt som skrevs för två år sedan och som jag har plockat upp nu. Den är ju jättefin, säger Benjamin själv om låten.

Oliver Ingrosso flyttar – nya lägenheten avslöjad

Frøyas offentliga ord till Benjamin

Under våren har det spekulerats vilt kring Benjamins relationsstatus. Är han singel fortfarande eller träffar han i själva verket någon? Sedan i februari har artisten synts flertalet gånger med den norska influensern Frøya Sofie Winther. Detta har lett till att många tror att de har något på gång.

Huruvida det stämmer eller inte vet vi inte men Benjamin har valt att inte bekräfta det. När Hänt träffade artisten på Grammisgalan för bara några veckor sedan sa han så här om romansryktet:

– Det har inte blivit någonting och det har inte blivit ”inte någonting”.

Nu har Frøya för första gången skrivit om Benjamin Ingrosso på Instagram story. Hon har lagt upp en skärmdump på hans kommande album och i bildtexten skriver hon:

”Vissa saker i livet är okej, andra är UNDERBARA!”.

Det verkar alltså som att Frøya Sofie Winther är ett fan av Benjamins musik!

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!