LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Fredrik Skavlan bryter tystnaden om kärleken med Maria Bonnevie: "Hade inte räknat med..."

12 jan, 2018 
När Fredrik Skavlan gjorde karriär sviktade privatlivet. Men när han träffade Maria Bonnevie gjorde även det privata en helomvändning.
Annons

Det var under 2000-talet som programledaren Fredrik Skavlans, 51, karriär tog fart på riktigt. Men annat var det privat. Samtidigt var han nyskild och hade vårdnaden om sina tre barn varannan vecka.

– Livet såg bättre ut på ytan än vad det kändes inuti. Jag förlorade fotfästet, berättar han i norska tv-serien “Datoen” på NRK, skriver Expressen.

Men när han träffade skådespelaren Maria Bonnevie, 44, under en intervju 2002 förändrades allt. Han fastnade för henne fort, men det tog en tid innan han vågade visa sitt intresse. Det var först när han fått veta att intresset även fanns från hennes håll som han vågade kontakta henne igen. Den här gången med andra avsikter en tidigare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag blev begeistrad i henne. Hon var väldigt annorlunda än vad jag trodde. Jag trodde hon var en pretentiös skådespelartyp. Jag hade inte räknat med hennes humor, det kom som en överraskning, säger han i programmet och fortsätter:

Annons

– Efter att jag och Maria blivit ett par så fick jag ett fungerande privatliv. Hennes kontakt med mina barn var fantastisk och livet blev väldigt fint.

Idag har Maria Bonnevie och Fredrik Skavlan bott ihop i 12 år och tillsammans har de två gemensamma barn. I en intervju med norska VG har han tidigare berättat att han och Maria inte planerar på att gifta sig. Ingen av dem är särskilt angelägen om det. Men det betyder inte att han inte är stormförälskad i henne.

Maria Bonnevie var innan Skavlan tillsamman med Mikael Persbrandt.

Foto: IBL

Annons