LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kändisdotterns kärlekslycka med Fredrik Hallgren: ”Helt enkelt för bra”

19 dec, 2023 
Linn Seipel
agnes och ingvar hirdwall och fredrik hallgren
ingvar Hirdwalls dotter Agnes är skådespelaren Fredrik Hallgrens nya kärlek.
Nu talar Agnes Hirdwall ut om den nya relationen – i samband med Fredriks 50-årsdag!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Renée Nyberg och David Hellenius visar upp kärleken – finns det någon konkurrens hemma?Brand logo
Renée Nyberg och David Hellenius visar upp kärleken – finns det någon konkurrens hemma?

Skådespelaren Fredrik Hallgren, 50, har synts i flera stora svenska serier och filmer. Bland annat dramaserien Bonusfamiljen och filmerna om Sune.

När det kommer till kärlekslivet har Fredrik varit desto mer återhållsam, tills sent i höstas då han visade upp nya flickvännen Agnes Hirdwall, 39, offentligt. Innan dess hade han så vitt Hänt vet varit singel sedan 2019 då han och exfrun Annie valde att ansöka om skilsmässa och gå skilda vägar.

Agnes är likt Fredrik, och sin pappa Ingvar Hirdwall, skådespelare – och har medverkat i bland annat Finding Alice och Inga tårar. Dessutom är hon ståupp-komiker och tv-arbetare, framgår det på hennes egen hemsida agneshirdwall.com.

Agnes Hirdwalls kärlekshyllning till Fredrik Hallgren – på födelsedagen

Den nyförälskade stämningen hos paret går att ta på när man läser den text Agnes nyligen skrev om Fredrik i samband med hans inget mindre än femtionde födelsedag.

Annons

”Han fyller 50! Du är rolig och snygg. Knäpp och helt oförutsägbar. Du är omtänksam, mysig och varm. Klok och insiktsfull. Det är alltid spännande, alltid intressant att prata med dig. Du är så öppen, det fascinerar mig! Att du vågar berätta, vågar fråga, och faktiskt vågar höra ett svar. Inte heller direkt trist att du är väldigt bra på att kyssas” skriver Agnes och fortsätter:

”Jag hade verkligen inte alls tänkt bli kär. Skulle ju bara gå på en dejt, för sånt gör ju folk tydligen? Men ah, du var helt enkelt för bra för att inte hålla tag i! Stort grattis på din dag finaste @fredrik.hallgren (Jaa jag har varit sämst på att ta bilder under den här hösten och dom få jag har är suddiga och blabla men han på bilden är ju fin i alla fall)”

Utöver en mängd människor som skickat grattat gratulationer – över både relationen och födelsedagen, syns också en märkbart generad Fredrik i kommentarsfältet.

”Men… så fint”, skriver han följt av ett rött hjärta och en emoji som ser rörd ut.

FOTO: TT/Cecilia Österberg, Instagram

Annons