Fredrik Hallgrens oväntade besked med hustrun Annie

Fredrik Hallgren

I somras lämnade Fredrik Hallgren och hustrun Annie in en skilsmässoansökan. Nu avslöjar Bonusfamiljen-skådisen vändningen i relationen. – Det är bättre än vad det var för ett tag sedan, säger han till Hänt.

Sommaren 2018 skulle paret skiljas, och Fredrik sökte nytt boende via Facebook, men några månader senare erkände han att han gärna ville fortsätta äktenskapet.

– Jag har fortfarande inte hittat något boende, men vi går och pratar med en terapeut så vi får se. Kanske hittar vi tillbaka till varandra, jag hoppas det, inte minst för barnens skull. Vi tycker om varandra och det är en bra grund. Och jag vill inte separera, förklarade han ärligt i Aftonbladet.

Makarna lämnade in en gemensam skilsmässoansökan

I vintras kom paret arm i arm på Guldbaggegalan och då var tongångarna mer positiva.

– Vi försöker så gott det går och det går faktiskt ganska bra just nu. Vi är väldigt kära i varandra, sa Fredrik till tidningen.

Planerna var då att Fredrik skulle åka iväg på en sex veckor lång filminspelning i Budapest, något båda såg som ett eldprov.

– Det är lite jobbigt… Jag har nästan lite panik, sa Annie då.

Efter det har sommaren gått och i augusti inkom en gemensam skilsmässoansökan till Tingsrätten som både hade skrivit under.

Fredrik Hallgren om vändningen i relationen med Annie

När Hänt träffar Fredrik Hallgren på galapremiären av filmen Sune – Best man, där han spelar huvudrollen som pappa Rudolf, förklarar han att trots den inskickade ansökan så är läget trots allt oklart.

– Det rullar på. Vi tar det dag för dag. Det är bättre än vad det var för ett tag sedan.

Att de har skickat in en skilsmässoansökan bekräftar han.

– Ja det stämmer, men vi kämpar på. Vi har inte fått det slutgiltiga beskedet där man ska bestämma sig om det blir bu eller bä efter sex månader. Men som det ser ut nu kommer vi inte fullfölja skilsmässan. Så vi kämpar vidare. Det känns ju skönare förstås och jag hoppas verkligen det blir bra.

Fredrik Hallgren och hustrun Annie har ett barn tillsammans, Fredrik har två barn med två andra kvinnor.

FOTO: W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT