Fredrik Eklunds familjesorg – berättar om släktingens bortgång

Fredrik Eklund

Fredik Eklund har varit i Stockholm för att säga hejdå till en familjemedlem. Nu berättar han om sorgen.
”Vila i frid”, skriver han.
Slå på ljud

Den svenska stjärnmäklaren Fredrik Eklund är idag en av USA:s främsta mäklare och har genom åren sålt hus till kända ansikten som Sarah Jessica Parker och Kim Kardashian. Han gjorde sig känd över hela världen genom sin egna realityserie Million dollar listing, där man får följa honom i hans arbete i USA:s lyxigaste fastigheter.

Men jobbet är långt ifrån allt för Fredrik. Även familjen värderar han väldigt högt. Nu berättar han om den tragiska familjesorgen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Fredrik Eklunds familjeliv med maken Derek

Åtta år har gått sedan Fredrik Eklund och kärleken Derek Kaplan bestämde sig för att spendera resten av deras liv ihop. Bröllopet ägde rum på en strand i Florida och idag bor makarna i ett minst sagt lyxiga hus i Los Angeles. Men Fredrik och Derek är inte de enda som bor i det huset. För lite mer än 3,5 år sedan fick paret nämligen tvillingarna Freddy och Milla - och de som följer stjärnmäklaren på Instagram vet att de är allt för honom.

För knappt en vecka sedan bestämde sig Fredrik för att ta med dottern Milla till Sverige, och på Instagram skrev han om glädjen över att få ta henne dit.

”Idag ska vi göra något väldigt speciellt. En far- och dotter-resa till Sverige! När jag frågar andra föräldrar om råd säger de alltid att en resa som det här är de bästa minnena de har”, skrev han bland annat under en bild på de två på flygplatsen.

Men resan var inte bara guld och gröna skogar.

Fredrik Eklund berättar om familjesorgen

Fredrik har en hel del familj och vänner i Sverige som han alltid passar på att säga hej till när han är där. Denna gång var inget undantag, men han tvingades även till ett väldigt jobbigt farväl. I ett inlägg på Instagram skriver han nämligen att hans mormor har gått bort.

”Den här speciella far och dotter-resan har kommit till sitt slut och jag tror att den bästa delen av resan var att få ha min lilla dejt vid min sida hela helgen. Vi har lärt känna varandra på helt nya sätt och vi fick även säga hejdå till mormor. Vila i frid”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: Så är Christina Schollins relation till Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens krav på sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén

SENASTE NYTT!