LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fredrik Eklunds barnbesked med maken Derek: ”Ändlösa samtal om en tredje bebis”

23 nov, 2023 
Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan har tvillingar tillsammans.
I ett nytt Instagram-inlägg kan Fredrik komma med ett nytt barnbesked.
”Dereks och mina ändlösa samtal om en tredje bebis”, skriver han,
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Fredrik Eklund, 46, gjorde stor succé i det amerikanska programmet Million Dollar Listing New York. Efter det har hans karriär stuckit iväg och idag är han en framgångsrik entrepenör och fastighetsmäklare.

Han lever med maken Derek och deras två barn Milla och Freddy. På sociala medier får vi ofta ta del av Fredriks lyxiga liv i staterna och han delar ofta med sig av familjelivet.

Följarna häpnar över Fredrik Eklunds bild på tvillingarna: ”Vackraste barnen”

2017 gick paret ut med att de väntar tvillingar och att de är biologiska pappor till varsitt barn. Fredrik är biologisk pappa till Milla och Derek till Freddy.

Milla kommer min biologiska flicka heta och Derek vill att pojken ska heta Freddy Junior. Jag har alltid haft Milla i åtanke och tänkt på det i flera år. Men Derek kom bara på pojknamnet plötsligt, jag tror det är efter mig, har Fredrik tidigare berättat för Hänt och fortsatte:

– Det funkar så att man gör ett embryo och sen får man bestämma vad man ska stoppa in, så att säga. Och då valde vi en flicka och en pojke, men man kan välja vad som helst. Det är fantastiskt att det funkar.

Annons

Fredrik och Dereks tvillingar skapar ofta reaktioner bland följarna och hyllas stort i kommentarsfälten. Nyligen publicerade Fredrik en video och flera häpnade över barnens utseende och tidigare har många påpekat att syskonen är ”världens vackraste tvillingar”.

”De vackraste barnen jag någonsin sett”, skrev en person.

”De har de vackraste ögonen”, hälsade en annan.

Fredrik Eklunds barnbesked med maken Derek: ”Ändlösa samtal om en tredje bebis”

Nu har Fredrik delat med sig av nya bilder på familjen. Det är inför högtiden Thanksgiving som han har skrivit en tacksamhetslista. Där beskriver Fredrik hur tankarna går om ett tredje barn och hur planerna ser ut framöver.

”Dereks och mina ändlösa samtal om en tredje bebis, som är en del av själva resan, som väger för- och nackdelar och finner sann mening med det hela... och hur vi sakta kommer till en positiv slutsats...”, skriver han till bilderna.

Annons