LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Fredrik Eklunds surrogatmamma – hon var gravid med tvillingarna

22 jul, 2022 
Malin Ljung
FREDRIK EKLUND
För snart fem år sedan välsignades Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan med att bli föräldrar åt tvillingarna Milla och Freddy.
Här är sanningen om deras surrogatmamma.
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Fredrik Eklund har under många års tid jobbat sig upp till att bli en av New Yorks mest framgångsrika mäklare. I tv-serien Million dollar listing New York har tittare över hela världen fått se hur den karismatiska svensken lyckats sälja häpnadsväckande våningar i den pulserande storstaden.

Men hans liv med maken Derek Kaplan förändrades drastiskt för fem år sedan – det var nämligen då de blev pappor till tvillingarna Milla och Freddy.

I en intervju med Hänt berättade Fredrik strax före tvillingarnas födsel om graviditeten och hur de aktivt kunnat välja kön på barnen när de valde embryon.

Fredrik Eklund är biologisk pappa till dottern Milla

De är dessutom biologisk pappa till varsitt barn, Fredrik till Milla och Derek till Freddy.

Annons

Deras resa för att få gemensamma barn var dock inte lätt. Fredrik har öppet berättat hur de drabbades av flera missfall före tvillinggraviditeten blev ett faktum.

Från början kände varken Freddy eller Derek kvinnan som kom att bli deras surrogatmamma, hon fick 400 000 kronor för graviditeten. Men relationen ändrades under graviditeten.

– Vi känner henne väldigt väl nu, och jag känner en otroligt tacksamhet till henne och till universum för att det gått så bra och för att vi haft sån tur, berättade Fredrik för Hänt när bara några få månader återstod innan tvillingarnas födsel.

Kvinnan som är surrogatmamma till Fredrik Eklunds tvillingar

Deras relation med surrogatmamman blev så stark att hon i slutet av graviditeten flyttade till Connecticut där Fredrik och Derek hade ett familjehem.

– Det är väldigt intimt och väldigt vackert, berättade Fredrik för Expressen.

Fredrik har även delat en bild på kvinnans mage bara tre månader innan barnen föddes.

Kvinnan som är äggdonator till Fredrik Eklunds tvillingar

Men vem som är äggdonator är okänt. Vid tidigare försök att bli gravida kunde man i Million dollar listing New York se hur Fredrik frågade sin vän Lynn om hon ville ställa upp, vilket hon gjorde. Men om det är hon som än en gång donerat ägg är oklart.

Däremot har Fredrik avslöjat att surrogatmamman och äggdonatorn är två helt olika kvinnor.

”Milla är biologiskt min och Freddy är biologiskt Dereks, de är från samma äggdonator och har burits av en separat surrogat, vi är båda evigt tacksamma”, har Fredrik tidigare berättat.

FOTO: TT, Instagram

Annons